Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám lekapcsolja a légkondit!...

Apám lekapcsolja a légkondit! Mit csináljak? Minek vettünk, ha nem lehet használni?

Figyelt kérdés

Mondta, hogy kapcsoljam le. Mondtam neki, hogy 30 fok van, süti a nap a szobám, megdöglök.

Szólt megint, hogy kapcsoljam le, és mondtam hogy nem, azért van, hogy használjuk!

Erre felmászott és kihúzta a konnektorból a vwentillátort!

Normális? Mi a fene baja van?

2014. aug. 1. 13:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sincs légkondink, de bent mindig kellemes idő van, pedig egyes helyiségekbe nálunk is odatűz a nap. Ezt úgy oldottuk meg, hogy napközben nincs nyitva ajtó, ablak, nyilván ki lehet nyitni őket, de nem hagyjuk tárva nyitva. Éjjel pedig végig szellőztetünk, nyitva hagyjuk az ablakokat és reggel becsukjuk. Mondjuk gondolom a szigetelés is sokat segít ezen. Zuhanyozz le langyos vízben (nekem a hideg rosszabb utána, mikor a langyos vízből kijövök akkor hűsebbnek érzem a szobát is), menj ki az udvarra napozni kicsit, ha nincs életveszélyesen meleg és csinálj magadnak valami jó hideg innivalót vagy egyél jégkrémet.
2014. aug. 1. 14:23
 12/26 anonim ***** válasza:
80%

"Nem luxus a legkondi.."

Akinek van rá pénze, annak nem. Akinek nincs, annak meg igen.

2014. aug. 1. 14:34
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Lehet Apukád fél, hogy odab..sz a villanyszámlának.

Nekünk nincs légkondink. Nem éhezünk,vagy ilyesmi, de ez nekünk még pont luxusnak számít.

2014. aug. 1. 14:42
 14/26 anonim ***** válasza:
77%

Feküdj le, olvass, nézd a tv-t, laptopozz, és közben fújd be magad vízpermettel. Nagyon jól hűt.

(A párolgás hőelvonással jár.) :)

2014. aug. 1. 15:14
 15/26 anonim ***** válasza:
42%
Hát csak sajnálni tudlak,nekünk is van 2 is.Ment is egész nap,egész éjjel,imádok ilyenkor hűvös szobába koktélt iszogatni. :)
2014. aug. 1. 15:32
 16/26 anonim ***** válasza:
83%
Itt mindenki légkondi-irigy? Vagy miért írja majdnem mindenki azt, hogy "nem azért van, hogy használd"? bakker, akkor mi a tökömért van a légkondi? Díszítésnek?
2014. aug. 1. 16:53
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

14:16

"Nalunk 3 legkondi van, havi 860-900ft...."

"és egész nap mennek"

Persze!

Csak éppen nem havi, hanem NAPI 900 Ft !!!

2014. aug. 1. 19:30
 18/26 anonim ***** válasza:
71%

De most akkor légkondi vagy ventilátor? Egyszer így írod egyszer úgy, azért a kettő baromira nem ugyanaz...

Egyébként meg nemcsak az áramszámla lehet az amiért nem engedi, a legtöbb embernek komoly egészségügyi problémát okoz, ízületeknek egyáltalán nem tesz jót, akkor sem ha most nem érzed a káros hatását, pár év múlva fogod.

2014. aug. 1. 20:38
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
"a legtöbb embernek komoly egészségügyi problémát okoz, ízületeknek egyáltalán nem tesz jót, akkor sem ha most nem érzed a káros hatását, pár év múlva fogod." Én az irodában pont ezért kapcsolom ki, a többiek nagy örömére, ízületi gyulladásom van és majd 3 hét volt mire kihevertem a "kis náthát"...arról nem is beszélve, hogy majd 10ezer forintom elment a gyógyszerekre
2014. aug. 1. 20:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt nem értem, hogy ezzel egy felnőtt ember nem számol, mikor megcsináltatja? Vagy én ezt nem értem... ha a légkondira is kuporgatni kellene, biztos nem vennék, mert után meg a megnövekedett áramszámlát nem tudnám fizetni...
2014. aug. 1. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!