Apám lekapcsolja a légkondit! Mit csináljak? Minek vettünk, ha nem lehet használni?
Mondta, hogy kapcsoljam le. Mondtam neki, hogy 30 fok van, süti a nap a szobám, megdöglök.
Szólt megint, hogy kapcsoljam le, és mondtam hogy nem, azért van, hogy használjuk!
Erre felmászott és kihúzta a konnektorból a vwentillátort!
Normális? Mi a fene baja van?
Van külső redőny, spaletta? Ha nincs, akkor azt szereltessetek fel, ha az se megy, legalább kívülre egy sötét függönyt.
Drága az áram, és ha nem folyik a pénz a csapból, akkor érthető.
Te fizeted a rezsit? Nem! Tudod, mennyit eszik a légkondi? Hát hosszú távon batár sokat, apudnak igaza van. Te meg zuhanyozz le, húzz vizes pólót, ha annyira meleged van, vagy menj dolgozni, keresd meg a vllanyszámla árát és akkor mehet egész napra a légkondi.
Nekünk is van, de max. este kapcsoljuk be. Ki lehet bírni a 30 fokot is - én is bírtam éveken át.
4-es vagyok.
Építs egy szélgenerátort vagy vegyél napelemeket amire rákötöd a légkondit aztán mehet a menet egész nap. Nagyon drága ám a villany!
Mi családi házban élünk, de nálunk NINCS légkondi, nincs, mert rohadtsokba kerülmne az áram, meg a telepítése meg a készülék is.
Szerintem olcsóbb, ha nagyon meleged van, lezuhanyozni(tudom, az is pénz, de mégse a légkondi üzemeltetésének az árát teszi ki), vagy inni egy jégkockákkal telepakolt üdítőt, alkoholmentes koktélt(amit nem a berúgásért iszol, hanem hogy üdítsen).
"Nalunk 3 legkondi van, havi 860-900ft...."
ezt levezethetnéd részletesen, mert elég hihetetlen, hogy a 3-4 kW-os teljesítményű légkondik 24/7-es üzemeltetés során havi 20 kWh-nyi áramot fogyasztanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!