Szerintetek vegyunk legkondit? Van egy 1 eves es egy 3 eves
gyermekem, es panel,8. emelet.
Figyelt kérdés
csak a gyerekek miatt tanacstalan vagyok, de egesz nap besut a nap, nagyon meleg lesz nalunk.nyilvan nem 20 fokra hutenek le nekik.
2014. máj. 27. 17:26
1/8 anonim válasza:
Igen. Anélkül meg fogtok főni nyáron.
2014. máj. 27. 17:33
2/8 anonim válasza:
A légkondit is lehet okosan használni.Mi 2 éve tettünk fel,a nagyszobába.Óránként 5 percet megy,nem zavar senkit.
Mi a 4.emeleten lakunk,ez a ház teteje,ami sima.Plusz egész délelőtt hozzánk süt be a nap.
2014. máj. 27. 17:57
3/8 anonim válasza:
Igen. Nem fogtok tudni megmaradni a lakásban nyáron. Nincs semmi baj a légkondival, csak ésszel kell használni.
2014. máj. 27. 17:59
4/8 anonim válasza:
én nem bírnám légkondi nélkül.
panel 5.-en laktunk, éjjel-nappal ment a klíma, jó ha 28 fokra lehűtötte. szóval 20 fokra nem is tudnád, panelban képtelenség :(
2014. máj. 27. 18:04
5/8 anonim válasza:
Nálunk a nappaliban van a légkondi, pont szemben a gyerekszoba ajtókkal. Nappal nyitva vannak a szoba ajtók, így a szobák is hűvösebbek, éjjelre behajtom. Nyilván nem 20 fokra állítom, csak hogy elviselhető legyen az idő.
2014. máj. 27. 18:14
6/8 anonim válasza:
én pont most akarok venni pedig nem panel hanem családi ház de ha tartósan meleg van itt is meg lehet pusztulni!
Én pont a gyerekek miatt akarok,ha nincs hőség bent nyugodtan tudnak aludni éjszaka és délután is és akkor legalább nyugodt napunk van!ha kialvatlanok akkor csak az egész napos hiszti,fáradság stb!
Én is úgy gondolom,hogy nem jégvermet csinálnék,hanem csak pár fokkal kevessebbet!
2014. máj. 27. 19:46
7/8 anonim válasza:
Nekünk is van, 2 hónapos a babánk. Mi tetőtérben lakunk, ráadásul déli fekvésű a lakás. Ha a babával a nappaliban vagyok, ahol a légkondi is van, akkor 26 fokra állítom, és a leggyengébb erősségre. Amúgy is max 23 fokra veszem le. De enélkül egy katlan lenne a lakás. Csak ésszel kell használni, és tisztíttatni kell rendszeresen.
2014. máj. 27. 21:13
8/8 anonim válasza:
Nekünk is van. Tényleg ésszel kell használni. Áldani fogod a percet amikor megvetted hidd el, ha jön a kánikula!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!