Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák, ti örülnétek ennek...

Anyukák, ti örülnétek ennek az ajándéknak? Szerintetek jó?

Figyelt kérdés

Csináltunk anyának egy videót több családi videóból meg képből, csak sok régi videót amit akartam nem tudtam beletenni sajnos, a formátum miatt csak azokat engedte amik az apukám telefonján voltak. Pedig eredetileg úgy akartam hogy ilyen nagyon régi videóktól haladok a mostaniakig. De azért megpróbáltam jóra csinálni, csomó ideig csináltam. Szerintetek ez jó ajándék? Ti örülnétek neki?

Meg is tudom mutatni, mert tudom hogy anyuéknak nem baj ha látják mások az interneten. Itt van:

[link]

2014. júl. 30. 12:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
De szépek vagytok :-)))))) ! Gyönyörű videó ! Gratula ;-) !
2014. júl. 30. 13:47
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
Hmmm...nem tudom.Elég érdekes ez.Látszik,hogy nem Magyarországon éltek,sőt a gyerekek a videón nem is magyarul beszélnek.Amugy aranyos!És nagyon édesek az ikerlányok a videón,sőt nagyon nagyon szépek vagytok...
2014. júl. 30. 14:06
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! :)

Nem tudom ki írta hogy kamu, de nem az! Korábban biztos nem láttad, mert tegnap csináltam. Amúgy Hollandiában voltunk, az elején van benne a kemping meg az amerikai cukor bolt. Ja meg a vásárlás.

2014. júl. 30. 14:14
 14/16 anonim válasza:
43%

Biztosan örülni fog, aranyos videó! :)

Nem tudom, hogy kamu-e. Miért lenne az? Honnan tudod ebből megmondani, hogy magyarul beszélnek-e?

Én már csak azért is hiszem, hogy igazi, mert az én kérdéseim alá is szeretik írogatni, hogy tuti kamu, pedig egyáltalán nem az..

2014. júl. 30. 14:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát aki nem hiszi el annak akár meg is mutathatom a normális videót hogy magyarul beszélünk. Bár itt nem is beszélünk nagyon sokszor csak éneklünk van benne britny spears, blurred lines meg minden :)
2014. júl. 30. 20:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Jajj, szerintem nagyon aranyos. :)

Biztos örülni fog anyukád!

2014. júl. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!