Anyukák, ti örülnétek ennek az ajándéknak? Szerintetek jó?
Csináltunk anyának egy videót több családi videóból meg képből, csak sok régi videót amit akartam nem tudtam beletenni sajnos, a formátum miatt csak azokat engedte amik az apukám telefonján voltak. Pedig eredetileg úgy akartam hogy ilyen nagyon régi videóktól haladok a mostaniakig. De azért megpróbáltam jóra csinálni, csomó ideig csináltam. Szerintetek ez jó ajándék? Ti örülnétek neki?
Meg is tudom mutatni, mert tudom hogy anyuéknak nem baj ha látják mások az interneten. Itt van:
Köszönöm a sok választ! :)
Nem tudom ki írta hogy kamu, de nem az! Korábban biztos nem láttad, mert tegnap csináltam. Amúgy Hollandiában voltunk, az elején van benne a kemping meg az amerikai cukor bolt. Ja meg a vásárlás.
Biztosan örülni fog, aranyos videó! :)
Nem tudom, hogy kamu-e. Miért lenne az? Honnan tudod ebből megmondani, hogy magyarul beszélnek-e?
Én már csak azért is hiszem, hogy igazi, mert az én kérdéseim alá is szeretik írogatni, hogy tuti kamu, pedig egyáltalán nem az..
Jajj, szerintem nagyon aranyos. :)
Biztos örülni fog anyukád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!