Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek egy hőlégballonozásnak esküvői ajándéknak?
Figyelt kérdés
Pénzt is adnánk, de mellé még a haveri társasággal adnánk valamit.2013. aug. 14. 08:37
1/18 anonim válasza:
Én nagyon! Csak ne legyen tériszonya a párnak:)
4/18 anonim válasza:
Tériszonyom van, úgyhogy kizárt. Ilyen ajándékot csak akkor jo adni, ha jol ismeritek a part es biztosak vagytok benne, hogy örülni fognak neki.
5/18 anonim válasza:
Nagyon jo otlet! Ez maradando elmeny lesz, mindig emlekezni fognak ra.
6/18 anonim válasza:
Mindenképpen egyeztessetek velük, vagy legalább annyit tudjatok meg, hogy nem félnek-e a magasban. Ha megveszitek, és mégse tudják felhasználni ilyen okból, csak egy nyűg nekik, kinek adják át.
7/18 anonim válasza:
Én?! Csak mint a ciánkapszulának.
Ha ők szeretik a kalandot, nem félnek a magasban, akkor biztosan örülnének ilyen ajándéknak.
8/18 anonim válasza:
Hőlégballonozásnak nem,mert mindketten félünk az olyan repülő dolgoktól,amiben nincs motor.
De ugyanez csak hőlégballon helyet sétarepülő már igen.
10/18 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki, viszont a páromat nem lehetne rávenni semmivel sem hogy kipróbálja. Fél a repüléstől is, nyaralni is autóval járunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!