Anyukák, ti örülnétek ennek az ajándéknak? Szerintetek jó?
Csináltunk anyának egy videót több családi videóból meg képből, csak sok régi videót amit akartam nem tudtam beletenni sajnos, a formátum miatt csak azokat engedte amik az apukám telefonján voltak. Pedig eredetileg úgy akartam hogy ilyen nagyon régi videóktól haladok a mostaniakig. De azért megpróbáltam jóra csinálni, csomó ideig csináltam. Szerintetek ez jó ajándék? Ti örülnétek neki?
Meg is tudom mutatni, mert tudom hogy anyuéknak nem baj ha látják mások az interneten. Itt van:
Aranyos és biztos, hogy örülni fog neki :D
de szerintem nem kellett volna itt mindenkivel megosztani
Ha egyszer a gyerekem akkora lesz, hogy egy ilyen videót el tudna készíteni, szerkeszteni, mi egyéb és ezt kapnám szülinapomra, hát én szerintem sírva nézném végig az egészet és persze nyilván a meghatottságtól, szóval én biztos, hogy nagyon-nagyon örülnék neki.:)
Viszont annak annyira nem, ha a gyerekem ezt így hivatalosan megosztaná a neten, hogy bárki lássa.:(
De aranyosak vagytok! :-)
Szerintem örülni fog neki. Egy videó, amiben a gyermekeivel töltött vidám pillanatok vannak megörökítve, melyik anyának ne tetszene? Ráadásul tényleg egész jól lett megcsinálva, összevágva, a zene (Mama, I love you) is passzol.
Az én anyukám már idős, ő annyira nem értékel egy videót, de azért egy ilyen biztosan tetszene még neki is. A ti anyukátok fiatal, általában azért a fiatalabbaknak ez jobban tetszik. Én személy szerint nagyon örülnék neki! :-)
Az ötlet naaagyon aranyos. Édesek vagytok!
DE: nagy felelőtlenség videót megosztani interneten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!