Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a fenét kezdjek anyámmal?

Mi a fenét kezdjek anyámmal?

Figyelt kérdés
Jön utánam a hülye telefonjával, hogy nem működik és csináljam meg, de nem képes felfogni, hogy nem értek a telefonokhoz, fogalmam sincs hogy mi baja lehet, ő meg azt mondja hogy sz*rok rá, nem érdekel engem, nem foglalkozom vele... Ha tudnám, megcsinálnám, miért lenne jó nekem hallgatni hogy zrikál vele? És folyton ez megy, ha valami elromlik. Ha baja van a géppel, nyomtatóval, dvd lejátszóval, telefonnal, jön utánam hogy csináljam meg, mert azt hiszi, hogy szabadidőmben a gépen játszom, akkor már informatikai zseni lettem. És én vagyok a gonosz, mert hogy én "lesz*rom"...
2014. júl. 26. 22:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
azt is mondtam neki hogy vigyük el szervizbe, amég odaadom az enyémet, és mondom, meg is néztem, de egyszerűen halvány gőzöm sincs mi baja van, amit tudtam rajta azt visszaállítottam, de utána még mindig nyúz, és nem érti meg hogy megpróbáltam, megnéztem, nem értek hozzájuk többet én sem tudok kezdeni vele, és oda is vittem neki a telefonomat, mondtam szervizet, mondtam hogy holnap utánaolvasunk hogy mi baja, de ő meg mindig talál valamit ami neki nem jó, amin veszekedhet, vagy elhordhat...
2014. júl. 26. 23:16
 12/18 anonim ***** válasza:
9%
kis hisztis hulyegyerek vagy.
2014. júl. 26. 23:24
 13/18 anonim válasza:
81%
12-es "válaszadó", hogy mondhatsz rá ilyet?? Leírta, hogy igenis próbált segíteni az anyjának.
2014. júl. 26. 23:27
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem pedig a Kérdező anyja nem normális, nem értem, miért estetek neki. Követi őt, és olyasmit követel tőle - hisztizve meg érzelmileg zsarolva -, amire nem képes.

Akármilyen furcsa nektek, nem mindenki tud telefont szerelni...

Biztos turbó-anyák írogatnak már itt is...

2014. júl. 26. 23:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Turbó anyák?!

Utolsó,ne általánosíts! :)

2014. júl. 26. 23:41
 16/18 anonim ***** válasza:
27%

vegig olvastam amit ide irt, es az jutott rola eszembe hogy: hiszti.

Ennyi.

2014. júl. 26. 23:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem éri anyádat mostanában túl sok stressz? Vagy párkapcsolati probléma? Kiégés?

Mert amit írsz, az alapján el se jut az agyáig a válaszod.

2014. júl. 27. 20:04
 18/18 anonim ***** válasza:

anyad egy csokonnyos buta nosteny. en a te helyedben ugy tennek mintha szerelgetnem es ugy elrontanam hogy az eletben nem mukodne tobbet.

hogy birsz egy ilyen idiotaval egyutt elni?

2016. márc. 18. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!