Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kezdjek anyámmal?

Szerintetek mit kezdjek anyámmal?

Figyelt kérdés
A helyzet hogy 18 éves de nincs sok hátra hogy megőrüljek... A helyzet hogy imádom anyámat( tekintve a tényre hogy apám nincs) de végleg elegem van belőle... Ez a nő finoman szolva tojik a fejemre évek óta... Előírja mit csináljak meg mindent elvár de mellé még tilt is... Mien már ez?? Eddig nem nagyon tudott mivel megfogni mert a gyerekes lázadó korszakom abbol állt ( 15-17 éves koromig) hogy én azt csináltam amit akartam mert nem talált rajtam fogást... De most h normálisan élném az életem fejezném be a sulit azt ugy kezel mint egy taknyost.. Pedig igazán nem panaszkodhat mert nem kérek tőle pénzt, sőt joformán semmit sem és minden szart megcsinálok amit neki kellett volna v amit kér.. Mit csináljak hogy megértse hogy már nem mondhatja meg micsinálok?? ( beszélni nem lehet vele , és egy évet még lekell vele húznom) várom az ötleteket meg a véleményeket...

2013. ápr. 13. 20:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Jah azt elfelejtettem megemliteni hogy rajta van azon hogy a kapcsolatomat tönkre vágja...
2013. ápr. 13. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű a válasz, fél hogy felnősz és elveszít,hogy már az ő szava nem fog számítani, hogy egy szép nap te is magára hagyod. Egy szülőnek nem könnyű elfogadni hogy a gyereke felnőtt és saját döntései saját élete van. Főleg akkor ha még nem áll készen arra. Anyukád most akarja visszahozni azt az időt amikor mindent rád hagyott, mert rájött hogy felnőttél. Ez nem könnyű neki se, legyél vele türelmes, beszélgess vele, próbáld az ő szemszögéből is nézni a dolgokat. S nem akarj olyan gyorsan felnőni, hidd el nekem attól mert 18 lettél még korántsem vagy felnőtt. A felnőtt lét nem olyan jó mint ahogy mások állítják. Sok felelősségel jár. Örülj a gyerekkorodnak és annak hogy még van aki úgy kezel. Mert eljön a nap mikor bármit megtennél azért hogy legyen aki beleszóljon a dolgaidba.
2013. ápr. 13. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Sokat nem tudsz tenni, ki kell vàrnod azt az egy évet!
2013. ápr. 13. 20:58
 4/7 A kérdező kommentje:

1 es: nem lehet vele beszélni ... És kétlem hogy ez lenne a baj. Egyszerüen csak nem érdekli hogy mitesz boldoggá... Olyat mondok mint a kis tinilányok a tvben de rohadtul nem ismer... Nekem érveim vannak ő meg csak ordibál meg idegbetegeskedik... Nah most mond te mit tennél??

És 2 es: nem birok ki egy évet... Márcsak azért sem mert félek hogyha a mostani kapcsolatomnak annyi lesz én az arcába vágom hogy közrejátszott benne... És mert a drága 15 éves öcsikém meg azt csinál amit akar nem érdekli....

2013. ápr. 13. 21:08
 5/7 viki44 válasza:
Hat eleg durva hogy mar 18 evesen n csinalhatsz azt amit akarsz ...nekem is megszabjak h hanyig maradjak kint meg mikor mehetek ki meg stb de en 16vagyok...csapj az asztalra es mond mrg neki h mar felnot vagy es h nincs joga beleszolnia az eletetbe,...ha meg n veszi figyelembe ne csinalj neki meg azokat a dolgokat ami ra varna...igy csak ellustul es meg akkor az agya is leal gondolkozni azon h ne piszkaljon
2013. ápr. 13. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
ameddig ott laksz és az ő kenyeret eszed addig az van amit ő mond legyél akárhány éves
2013. ápr. 13. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Az en anyukam ugyan ilyen.... 19 evesen Kubaig menekültem elöle... Azota normalis a kapcsolatunk, ha nem vagyok otthon... Amint hazamegyek kezdi elölröl... 26 eves vagyok, evi 2x jarok haza, de akkor is meg akarja mondani, hogy mikorra kell otthon lennem, mit csinalhatok, mit vehetek fel.... De arra a 3-4 hetre elviselem.... Szerintem neked se nagyon mas valasztasod, mint költözni töle, kkor talan javul a helyzet....
2013. ápr. 14. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!