Jogosan fenyegetem a szüleimet, hogy öregként én hajítom ki őket?
Fenyegetnek, hogy kihhajítanak, meg felettem állnak mert a szüleim! És nekem k..s a nevem!
Én meg fenyegetem őket, hogy én majd öregként mikor wczni se tudnak majd hajítom ki őket! Az rosszabb lesz!
Vagy bedugom őket egy öregekothúthonábs!
Jogos?
16f
Szerintem simán megteheted.
Küldd majd elfekvőbe őket,amikor nem tudnak magukról gondoskodni.Öregek otthona,saját ápoló meg drága mulatság.Te meg addigra már valószínűleg dolgozni fogsz,lesz családod,szóval nem lesz időd őket ápolgatni.Ezért nem büntethet meg senki.Nem hinném,hogy van olyan törvény,ami arra kötelezne,hogy napi 8 óra munka után még őket ápolgasd.
10-es, részemről nálad a pont, igazad van.
A gyerek sem tulajdon!
22:07
"Miféle szülő az, aki leku..za a gyerekét? (Ami SÚLYOS FOKÚ érzelmi bántalmazásnak számít!!!) "
Kedveském!
Miért fröcsögsz itt össze-vissza, és oktatsz ki mindenkit, AMIKOR MÉG OLVASNI SEM TUDSZ ?!!!
Ugyanis a kérdésben az szerepel, hogy "k..s a nevem" !
Az pedig nem egyenlő az általad említett népszerű női foglalkozással!!!!!
Amúgy, ha nem habzott volna annyira a szád,
akkor észre vehetted volna azt is, hogy a kérdező "16f" vagyis egy 16 éves fiú!!!
Tehát az általad említett "női foglalkozás" már itt sem stimmelne!!
Gondolom, hogy van legalább 2 diplomád, hogy közben még olvasni sem tudsz...
Egyrészt a fene foglalkozik azzal, mi lesz 20-30-40 év múlva, mikor a szüleid ápolásra szorulnak. Feltételezem nem 60 évesen szült az anyád, tehát 16 évesen még kár ilyenen gondolkodni.
Másrészt meg nem mindegy, hogy jogos vagy nem jogos e a szüleid haragja.
Ha jogos, akkor embereld meg magad.
De nem mindig a gyerek a hibás, nem tudom sokan miért gondolják, hogy csak a gyerek lehet hülye...
Ismertem olyat, aki világ életében kitűnően tanult, már 14 évesen mosott főzött takarított otthon, az égvilágon semmi baj nem volt vele és az anyja-apja mégis úgy bántak vele, mint a kutyával...Na ilyen esetben pl. megértem, ha a gyerek utálja a szüleit.
Az meg hogy eltartják alap, ha valaki gyereket vállal tisztában van vele, hogy minimum 18 évig az nem lesz önellátó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!