Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan fenyegetem a szüleimet...

Jogosan fenyegetem a szüleimet, hogy öregként én hajítom ki őket?

Figyelt kérdés

Fenyegetnek, hogy kihhajítanak, meg felettem állnak mert a szüleim! És nekem k..s a nevem!

Én meg fenyegetem őket, hogy én majd öregként mikor wczni se tudnak majd hajítom ki őket! Az rosszabb lesz!

Vagy bedugom őket egy öregekothúthonábs!

Jogos?

16f

2014. júl. 25. 19:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem simán megteheted.

Küldd majd elfekvőbe őket,amikor nem tudnak magukról gondoskodni.Öregek otthona,saját ápoló meg drága mulatság.Te meg addigra már valószínűleg dolgozni fogsz,lesz családod,szóval nem lesz időd őket ápolgatni.Ezért nem büntethet meg senki.Nem hinném,hogy van olyan törvény,ami arra kötelezne,hogy napi 8 óra munka után még őket ápolgasd.

2014. júl. 26. 01:21
 12/20 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy a rokontartas eddig is benne volt a csjtben....
2014. júl. 26. 05:28
 13/20 anonim ***** válasza:

10-es, részemről nálad a pont, igazad van.

A gyerek sem tulajdon!

2014. júl. 26. 10:33
 14/20 anonim ***** válasza:
65%

22:07

"Miféle szülő az, aki leku..za a gyerekét? (Ami SÚLYOS FOKÚ érzelmi bántalmazásnak számít!!!) "

Kedveském!

Miért fröcsögsz itt össze-vissza, és oktatsz ki mindenkit, AMIKOR MÉG OLVASNI SEM TUDSZ ?!!!

Ugyanis a kérdésben az szerepel, hogy "k..s a nevem" !

Az pedig nem egyenlő az általad említett népszerű női foglalkozással!!!!!

Amúgy, ha nem habzott volna annyira a szád,

akkor észre vehetted volna azt is, hogy a kérdező "16f" vagyis egy 16 éves fiú!!!

Tehát az általad említett "női foglalkozás" már itt sem stimmelne!!

Gondolom, hogy van legalább 2 diplomád, hogy közben még olvasni sem tudsz...

2014. júl. 27. 10:03
 15/20 mustafa33 ***** válasza:
Mi van öcsike? Kigyomlálták a füvedet a fikuszos cserépből? Vagy nem tettszik nekik, hogy péntektől hétfő reggelig be vagy akasztva Abrahám szamara és nem adnak rá több lóvét? vagy netán olyasmire akarnak kényszeríteni, hogy tanulj valami szakmát? Ezek bizony komoly bántalmazások, csak nehogy érzékeny lelkecskéd végleges sérűlést szenvedjen emberi jogok terén.
2014. júl. 31. 20:17
 16/20 mustafa33 ***** válasza:
De azt is eltudom képzelni, hogy olyasmire vetemedtek megátalkodott szüleid, hogy elég nagynak tartanak már éselvárják hoghy magad ganézd ki az almodat.
2014. júl. 31. 20:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Kérdező ahhoz hogy te két ember öregek otthonába záras, gyámság alá kellene vetetned, ha nincs velük baj itt megbukott ha van akkor ehhez havi szinte mai viszonylatban minimum 200 ezres költség neked. Mit is tanulsz te hogy ennyi kereseted lesz csak az öregek otthonára?
2014. júl. 31. 22:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja és a lakás áruk a beugróra elég lesz,másra nem jut neked belőle az fix.
2014. júl. 31. 22:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Egyrészt a fene foglalkozik azzal, mi lesz 20-30-40 év múlva, mikor a szüleid ápolásra szorulnak. Feltételezem nem 60 évesen szült az anyád, tehát 16 évesen még kár ilyenen gondolkodni.

Másrészt meg nem mindegy, hogy jogos vagy nem jogos e a szüleid haragja.

Ha jogos, akkor embereld meg magad.

De nem mindig a gyerek a hibás, nem tudom sokan miért gondolják, hogy csak a gyerek lehet hülye...

Ismertem olyat, aki világ életében kitűnően tanult, már 14 évesen mosott főzött takarított otthon, az égvilágon semmi baj nem volt vele és az anyja-apja mégis úgy bántak vele, mint a kutyával...Na ilyen esetben pl. megértem, ha a gyerek utálja a szüleit.

Az meg hogy eltartják alap, ha valaki gyereket vállal tisztában van vele, hogy minimum 18 évig az nem lesz önellátó.

2014. júl. 31. 23:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Az mind szép és jó hogy kicsit befenyítettek otthon, de kétlem hogy mindezt ok nélkül tették volna. Amúgy meg a mostani világba jobban jársz ha nem akarod őket otthonba juttatni.... :)
2014. aug. 1. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!