Mit mondjak anyának, miért lettem ilyen? Miért nem tarthatom ez meg magamnak?
Történt valami, ami miatt kicsit megváltoztam... Vagyis levágattam a hajamat, kicsit változtattam a ruhatáramon.
De előtte (egészen péntekig) abból álltak a napjaim, hogy hajnalig sírtam, aztán egész nap aludtam, vagy csak szimplán az ágyban feküdtem a takarók alatt a 20 fokosra hűtött, besötétített szobában és alig ettem, szinte senkivel nem beszéltem, szóval kicsit depis voltam.
Aztán tegnap kellett volna megjönnie, de késett és ma csináltam egy tesztet, aminek a dobozát megtalálta anya és egész eddig veszekedett és kérdezgetett, csak azért adta fel, mert magamra zártam a szobám ajtaját és holnap korán megy dolgozni, de közölte, hogy ezt még nem fejeztük be és az utóbbi időről is magyarázatot vár.
Nem akarom neki elmondani az eredeti indokot, de hazudni meg alig tudok. Valami olyan kéne, amivel rögtön leszerelem és nem kezd tovább kutakodni, kíváncsiskodni.
Nem akarom, hogy tudja, miért voltam ilyen.
17/L
Nem tudunk segíteni, ha nem írod meg mi a probléma. Tesztet csináltál, akkor feltételezem, hogy azt hitted terhes vagy és ez nyomasztott. Mivel anyukád megtalálta a teszt dobozát, ő is arra gyanakszik, hogy terhes vagy.
Nem tudom, hogy mi az alap problémája. Az, hogy voltár már valakivel, az hogy nem tudja védekeztetek-e, vagy az, hogy azt hiszi terhes vagy?
Ezek alapján szerintem nincs olyan mondtat, amivel rögtön leszereled. Legfeljebb az őszinteség, bár nem írtad le mi a baj, és miért nem mered elmondani neki. Kicsit fejts ki a problémát, lehet, hogy konkrétabb dolgokat tudunk tanácsolni.
Hát ez tényleg nehéz ügy. De nem vagy terhes, ugye?
Anyukád tudott arról, hogy jársz valakivel, vagy az is új neki, hogy pasid van? És ráadásul a főnöke.
Egyébként hány éves a srác?
Szerintem az a legjobb, ha anyukád tőled hallja a tejes, sztorit, mintha a főnöke szólja el egyszer magát a munkahelyen. Az duplán megalázó lenne neki, főleg,ha a kollégák is megtudják. Amit most fog mondani, hidd el, még töredéke sem lesz annak, amit akkor kapnál, ha olyan helyzetben tudná meg.
Nem vagyok terhes, valószínűleg az idegesség miatt késett.
Nem tud anya semmit, sőt senki nem tud erről. Vagyis olyan nem, akitől anya hallhatná.
Ööö, nem éppen srác... Inkább férfi. 34 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!