Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit érez egy 8, és egy 10...

Mit érez egy 8, és egy 10 gyerek akik nem láthatták az apát 8 hónapig, és ez idő után az apa lemond a kapcsolattartásról. Mit fognak mondani, érezni, ha megtudják?

Figyelt kérdés
Utolsó kapcsolattartás karácsonykor volt, azóta semmi, csak a gyámügy állandóan. Már januárba nem tudtak akarni jönni. Így fájó szívvel, és nehezen, de lemondtam a kapcsolattartásról.

2014. júl. 23. 15:22
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Egy kicsit később, de reagálni fogok a válaszokra. :-)
2014. aug. 13. 13:13
 42/47 anonim ***** válasza:
Most mi a helyzet?
2015. okt. 11. 15:19
 43/47 A kérdező kommentje:
2 hónapja a lányom (12 éves) keresett meg önszántából. Első találkozás gyereknap, minden jó volt, kirándulás. Este hazafele menet, majdnem karambol, a másik fél benézte a stop táblát. Még ez sem volt baja az exnek. Második kapcsolattartási idő, otthonunkba (a 2 év alatt fejlődtünk, szépültünk a portán belül) megbeszélt idő a 3.-ik kapcsolattartásra és az már nem megy, a lányom kisírt szemekkel jött ki a házból, és zokogva mondja, hogy ő nem szeret máshol aludni csak mamánál, meg otthon. Most mától az anyai mamánál vannak. (Papír szerinti kapcs.tartás minden páros vasárnap 8-19 óra, nyári kapcs.tartás júl.1-15,aug.1-15)
2016. júl. 1. 12:14
 44/47 A kérdező kommentje:
Na most írjon valaki valami nagyon okosat. Köszi, a gyámügy nem jön be.
2016. júl. 1. 12:17
 45/47 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy a gyerek 12 éves korától valamilyen szinten joga van eldönteni melyik félnél akar lenni, viszont ahhoz kell ok is és amelyik félnél tartózkodik azt fel kell jelenteni vagy mi
2016. júl. 29. 12:54
 46/47 anonim ***** válasza:
Nem volt pszichológiai vizsgálat?
2016. júl. 29. 21:57
 47/47 A kérdező kommentje:

14 éves kortól van választási joga.

De volt pszichológiai is, 4 éve. Ami azt mutatta ki a pszichológus szerint, hogy minden kapcsolattartási vasárnap ( 2 hetente ) én nevelem az anyjuk ellen a gyerekeket, azon az egy napon. Ennyi.

2016. aug. 2. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!