Mit érez egy 8, és egy 10 gyerek akik nem láthatták az apát 8 hónapig, és ez idő után az apa lemond a kapcsolattartásról. Mit fognak mondani, érezni, ha megtudják?
Valami nem stimmel a történetedben.
Nem véletlenül megvonták tőled a láthatást?
A kérdésed, hogy mit érez a 8 és 10 éves és mit fog mondani is rád irányul. Ne félj szembenézni!
Azért a kérdezőt ne rángassátok már.
Az egyik ismerősöm éppen ebben a vipőben jár. Több mint fél éve nem láthatta a gyerekét, igaz ott a kislány még ovis.
Anyuka feljelentette zaklatásért, rendőrség gyámügy mindenki képben van. Amíg artanak a tárgyalások, nem viheti a kislányt. Csak reménykedni tud benne, hogy rágalmazásért megkapja majd a neki járó büntetést. Meghurcolják ismerősömet is, rohangál amerre rángatják és nem tudja mi lesz a vége. Mármint az orvosszakértő pszichológusban reménykedik, hogy kiderül az igazság, de abba nem biztos, hogy az exet végül elmarasztalják-e.
Az ügyvédje elmondta, hogy egyre gyakoribb ez a fajta vád az apuka ellen, így akarják a nők távol tartani őket a gyerekektől.
Nekem legalábbis ez ugrott be a sztoriból, mert látom min megy keresztül az ismerősöm. Nem kívánom senkinek. Ráadásul ugye a tartásdíjért tartja a markát az ex, viszont a láthatást megvonja. Mindezt úgy, hogy a tárgyalások miatt rengeteg szabadsága elment az ismerősnek, kevesebb a fizetése, valamint az ügyvéd se három forint.
Az lenne a legjobb, ha az ilyen számító p.kat jól megleckéztetné a bíróság, hogy ténylegesen csak az jelentse fel a volt férjét akinek oka is van rá.
24 vagyok. Szerintem azért nem kaptál még választ, mert konkrétan a kérdésedre nincs.
Nem tudhatjuk, hogy anyukától milyen infókat kapnak. Nem tudhatjuk, hogy ezáltal mit éreznek irántad, így az sem tudható, hogy ez belőlük mit vált ki.
Azért az ügyvédedet kérdezd meg, hogy van-e lehetőséged beszélni a gyerekeiddel. A beszélgetés során tisztázhatod velük a dolgokat.
Én elváltam. A gyerekeim apja nem mondott ugyan le róluk, de nem látogatta őket. Akkor találkoztak amikor én elvittem hozzá a fiúkat.
Elárulom, hogy egy gyerek az apja hiányát nem tudja feldolgozni. Cipeli magával teherként, sokszor önmagát hibáztatja a történtekért.
Ha kiszállsz az életükből, a lehető legrosszabbat teszed velük, ha kötődnek hozzád.
Látod? Mindegy melyik oldalon áll az ember. Téged tiltanak, én az exemet biztatom hogy látogassa őket. A gyerekek viszont ugyanott vannak.
Apa nélkül, az elhagyottság érzésével. Nem értik ezt még ők, és a gyerekeid abba a korba vannak, amikor igenis nagy szükségük lenne rád.
Anyukát építsd le, majd csak elcsitul a vihar, a gyerekeket meg látogasd. Ha rám hallgatsz tartod velük a kapcsolatot. Sose fognak tudni ezen túllépni, ha nem állsz mellettük, és nem segíted a megértésben őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!