Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit érez egy 8, és egy 10...

Mit érez egy 8, és egy 10 gyerek akik nem láthatták az apát 8 hónapig, és ez idő után az apa lemond a kapcsolattartásról. Mit fognak mondani, érezni, ha megtudják?

Figyelt kérdés
Utolsó kapcsolattartás karácsonykor volt, azóta semmi, csak a gyámügy állandóan. Már januárba nem tudtak akarni jönni. Így fájó szívvel, és nehezen, de lemondtam a kapcsolattartásról.

2014. júl. 23. 15:22
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
költözz 1 jó messzi városba és 3-4 év múlva a gyerekek maguktól jöhetnek látogatni. A nejed bolond, a gyerekeit teszi tönkre, de szűk látókörű. Ha van pénzed, fogadj 1 jó ügyvédet, és ő majd helyre tesz mindent.
2014. aug. 5. 13:59
 32/47 anonim ***** válasza:
1 ismerősömmel ugyanez volt. Elment külföldre dolgozni és senki se látta 11 éve. Különben a ház fele a tiéd. Ha nem adja el a nejed, akkor a ház felét a bíróság betudja gyerektartásként, így nem kellene fizetned gyerektartást.Fogadj ügyvédet, kérjél tanácsot.
2014. aug. 5. 14:02
 33/47 anonim ***** válasza:
fogadj 1 jó ügyvédet, mert ügyvéd nélkül bukta. A bíróság se veszi komolyan azt a félt akinek nincs ügyvédje.A gyámügy se fog akkor zaklatni. Családban nincs valaki aki tudna beszélni a feleségeddel? Anyós, após sógornő????Talán ha belátattnák vele hogy a gyerekeknek árt ezzel, akkor megváltozik.Nincs 1 közös barát aki tudnia közvetíteni és békét teremteni???
2014. aug. 5. 14:11
 34/47 A kérdező kommentje:
a minimálbéres keresetből fizetem a gyerektartásdíjat, ügyvédre így nem nagyon futja. Apósom 1983-ban öngyilkos lett, az exanyós miatt, mert a féltékenységével elüldözte. Eszem ágába sincs "kibékülni".
2014. aug. 5. 16:46
 35/47 anonim ***** válasza:
Nekem furcsa a sztori mert engem tényleg zaklatott az ex de a gyámügy rendőrség mind leszarta pedig naponta fenyegetett. Ha nem követtél el semmit mit vizsgált rajtad a gyámügy? Mindegy ha tényleg így van ne mondj le a gyerekeidről nincs kéthetente láthatási jogod? Miért láttad őket keveset? Én olyat még nem hallottam h a vizsgálat idejére felfüggesztik ezt a jogodat! Nem értem a történetet!!!
2014. aug. 13. 09:14
 36/47 anonim ***** válasza:
a gyerekek idővel elszoknak az apjuktól.
2014. aug. 13. 09:51
 37/47 anonim ***** válasza:
ha ott hagytad a fél lakást, akkor kérvényezd a bíroságnál hogy a lakás rádeső értékét számítsák be gyerektartásként, így legalább nem kell fizetned gyerektartást.
2014. aug. 13. 09:53
 38/47 anonim ***** válasza:
ebben igazán senki nem tud innen segíteni, maximum leírják a saját történetüket. Minden ügy más ,így nehéz tanácsot adni, és nem is szabad.
2014. aug. 13. 10:00
 39/47 anonim ***** válasza:
56%

Elváltak a szüleim idősebb koromban (18). Anyám eléggé apám ellen hangolt, bár ő tuti nem így mondaná. Apám harcolt értünk, nekem meg közömbös volt. Ha nem harcol, akkor nem lettem volna rá kíváncsi lehetséges soha. És akkor én közömbös voltam....

Hogy a gyerekeid mit érezhetnek nem tudom, de kiszolgálgatott helyzetben vannak, és te megbántod őket. Könnyen ellened lehet őket fordítani.

2014. aug. 13. 12:32
 40/47 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogyhogy nem láthatod őket, mikor annyi módja van, nem vagy eltiltva tőlük. Ott van az iskola, ott van minden. Jogilag persze nézz utánna, de sztem simán
2014. aug. 13. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!