Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit érez egy 8, és egy 10...

Mit érez egy 8, és egy 10 gyerek akik nem láthatták az apát 8 hónapig, és ez idő után az apa lemond a kapcsolattartásról. Mit fognak mondani, érezni, ha megtudják?

Figyelt kérdés
Utolsó kapcsolattartás karácsonykor volt, azóta semmi, csak a gyámügy állandóan. Már januárba nem tudtak akarni jönni. Így fájó szívvel, és nehezen, de lemondtam a kapcsolattartásról.

2014. júl. 23. 15:22
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
9. Próbáltam visszadobtak : nem ránk tartozik. Gyámügynél kérdés: nem vagyok elégedett, hova ? Válasz : ide. Vagyis sehova, ott meg ott van az ismerőse az exnek. A gyámügyes vezető nem ismeri az ügyet, ezért nem foglalkozik vele.
2014. júl. 23. 17:05
 12/47 A kérdező kommentje:
6-nak: F/N ? Elvált ?
2014. júl. 23. 17:12
 13/47 anonim ***** válasza:
74%
Ezt nem teheted,ez olyan mint ha eldobnád őket.
2014. júl. 23. 18:15
 14/47 anonim ***** válasza:
91%
Azt mondja a 8éves lányod,ha nem láthat téged ő már élni sem akar...ezek fényébe te lemondasz róla.Na anyámasszony katonája,fáj a szíved ide oda ne nyafogj mint egy kislány.Küzdj a gyerekeidért!
2014. júl. 23. 19:49
 15/47 A kérdező kommentje:
14-nek: Meg kell próbálni, át kell élni, amit itt eddig leírtam, az még nagyon messze van a teljes történettől.
2014. júl. 24. 05:34
 16/47 anonim ***** válasza:
75%
Valami nem stimmel a sztoridban,ha igazán szeretnéd őket akkor nem mondanál le róluk soha semmi pénzért.Januárban nem tudtak jönni? Akkor mennék én,ha kell mindennap ott táboroznék a ház előtt ha anyuka nem akarja akkor is.Mit fognak érezni,ha meg tudják hogy lemondtál róluk.Nyílván összetörnek.
2014. júl. 24. 07:15
 17/47 A kérdező kommentje:
Tudod ezzel az a baj, hogy próbáltam ezt a formáját is, feljelentett a rendőrségen zaklatásért, majdnem sitre kerültem, csak amikor fizetnie kellett volna az eljárás megindításáért 3500 ft-ot, akkor visszavonta a feljelentést. De ha olvastad az elejét is, akkor ott van, hogy ismerős a gyámügyön, rendőrségen.
2014. júl. 24. 07:42
 18/47 A kérdező kommentje:
De hogy tisztábban lássuk a témát, ez Debrecen.
2014. júl. 24. 07:44
 19/47 anonim ***** válasza:
54%

Egy állathoz megy ki a rendőrség, aki üti veri a családját. A gyámügy a rendőrségi jegyzőkönyvvel viszont okkal rád szállhat. A kutya sem mond le a kölykeiről kedves APUKA!

Így a legkönnyebb kilépni a felelősség alól.

2014. júl. 28. 17:21
 20/47 anonim ***** válasza:
54%

Ezek után még arra vagy kíváncsi, hogy mit érez a gyerek?

Gondolt magad az Ő helyükbe. Te mit éreztél volna 10 évesen?

2014. júl. 28. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!