Miért nem enged el anyukám? Többi lent.
a kérdésből gondolhatjátok, hogy 15 éves lány vagyok és nem enged el bulizni anyukám. hát nem. lassan 19 éves leszek és nyaralásról van szó, a barátnőmmel szeretnénk ketten menni nyaralni oda, ahova már kb születésünk óta járunk. a barátnőmet is már kiskora óta ismeri, mi meg úgy ismerjük a helyet, mint a tenyerünket. anyukám viszont nem akar elengedni ketten, csak úgy mehetünk, ha barátnőm szülei is velünk jönnek. de nem értem túlzottan, hogy miért. nagyobb társasággal elengedett már kisebb koromban is, meg amikor volt barátom, vele kettesben is, de a barátnőmmel nem. azt mondta, azért, mert mi nem tudjuk, ő viszont tudja, hogy milyen emberek vannak. és hogy eltűnünk meg megerőszakolnak meg ilyenek... az érdekes az, hogy itthon mindenhova elenged, ha reggel 8kor akarok hazajönni a buliból, akkor reggel 8kor jövök haza. hetekre rám hagyják a lakást, amikor ők kettesben nyaralnak, tehát tudják, hogy tudok magamról gondoskodni. pénzünk is van, tehát ez sem lehet akadály. és tudja azt is, hogy esténként a nyaraláson kettesben fogunk elmenni bulizni, de ez is rendben van neki. akkor nem tök mindegy, hogy van-e ott felnőtt, ha az éjszakai életben csak ketten vagyunk? és nem hinném, hogy minket akarnának megerőszakolni vagy elrabolni, nem igazán vagyok kapós. (igen volt már barátom de az nem csak a külsőm miatt volt)
és egy csomó szebb, vékonyabb csaj bulizik miniruhában, miért pont minket akarnának a fiúk?
arra gondoltam, hogy spórolok pénzt és jövőre elmegyünk ketten és akkor nem lehet ez sem akadály, mert nem ők fizetnék.
mi a baja??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!