Ez normalis? :D

Figyelt kérdés
Normalis hogy valahova menni szeretnék hetvegen es azt mondják a szüleim hogy nem engednek? :DD mindenaron ram akarják erőlelteni :D nem mellesleg lassan 22 vagyok es dolgozom, azert ez kicsit durva
2014. júl. 22. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem,ez nem normális.Nem kell engedélyt kérned,felnőtt vagy már!Te döntesz arról hová mész és kivel.Max tanácsot adhatnak,de nem szabhatnak meg neked semmit.Elmész és kész,ha jónak látod.
2014. júl. 22. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Tartom valószinünek,biztos van 1-2 nem normális szülő,de olyan biztos nincs aki 22évesen meg szablya elmehet e a gyereke:))Párod az van,de menni nem mehetsz:))hogy is szedted össze?kamu kérdések ezek úgy 18 fölött ajtó bezár csend és fegyelem:))
2014. júl. 23. 06:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Van parom mivel nem hagyom magam iranyitani altaluk... De most is menni akarok es nekem allnak hogy nem engednek. De nem kerek az engedelyukbol. Nincs ebbe semmi kamu csak jol kell ertelmezni...
2014. júl. 23. 07:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Velem is csinálták ezt egy ideig. Aztán azt csináltam, hogy megmondtam, hogy na most elmegyek ide vagy oda és el is mentem, hiába mondtak bármit. Már én is dolgoztam, adtam is haza pénzt, tettem is félre. Azóta megszokták, már nem szólnak bele.
2014. júl. 23. 10:57
 15/15 anonim válasza:
Hát haver 18 elmúltál , ha adsz a rezsibe , akkor semmi beleszólásuk azt csinálsz amit akarsz ! JÓ BULIT !!!
2014. júl. 25. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!