Normális, hogy nem nézek fel az apámra?
Jómódú családból származom,de apukámnak mindene a pénz és elcseszett mindent.
Hitelt vett fel,amit nem bír fizetni,már ki is akartak minket lakoltatni,de még ez nem jött össze.Édesanyám testvérétől kért kölcsön 1 millió Ft-ot,amit persze nem adott neki vissza és anya tesója szóba sem áll még anyával sem,tehát ezt a kapcsolatot is tönkretette.Aztán kölcsönkért 5 millió Ft-ot a papám testvérétől,azt sem fogja soha senki látni.Van egy vállalkozásunk,amiből jól megélnénk,de mivel a hitelt fizetni kell,ezért nem megy jól a helyzet.Anya a lelkét kidolgozza,apa meg kb.alig segít neki bármiben is,simán elmehetne a vállalkozás mellett dolgozni,de ő erre nem hajlanó.
Emellett még idegbeteg is,undorítóan beszél velem,van olyan,hogy megüt mások előtt ( pl.barátaim előtt is )
Én erre az emberre nem birok felnézni.
Egyetemre járok,segítenek benne,de szerintem ő nem úgy viselkedik,mint egy férfi és ez nekem nagyon fáj.
Egyszerre utálom és gyűlölöm.
SZerintetek én reagálom túl ?
21/L
köszönöm az eddigi válaszokat.
sok barátom van,sokat eljárunk beszélgetni stb..de mégis úgy érzem,hogy lelkileg sérültté tesz engem.Gyomorgörcsöm van már attól is ha meglátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!