Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy nem nézek fel...

Normális, hogy nem nézek fel az apámra?

Figyelt kérdés

Jómódú családból származom,de apukámnak mindene a pénz és elcseszett mindent.

Hitelt vett fel,amit nem bír fizetni,már ki is akartak minket lakoltatni,de még ez nem jött össze.Édesanyám testvérétől kért kölcsön 1 millió Ft-ot,amit persze nem adott neki vissza és anya tesója szóba sem áll még anyával sem,tehát ezt a kapcsolatot is tönkretette.Aztán kölcsönkért 5 millió Ft-ot a papám testvérétől,azt sem fogja soha senki látni.Van egy vállalkozásunk,amiből jól megélnénk,de mivel a hitelt fizetni kell,ezért nem megy jól a helyzet.Anya a lelkét kidolgozza,apa meg kb.alig segít neki bármiben is,simán elmehetne a vállalkozás mellett dolgozni,de ő erre nem hajlanó.

Emellett még idegbeteg is,undorítóan beszél velem,van olyan,hogy megüt mások előtt ( pl.barátaim előtt is )

Én erre az emberre nem birok felnézni.

Egyetemre járok,segítenek benne,de szerintem ő nem úgy viselkedik,mint egy férfi és ez nekem nagyon fáj.

Egyszerre utálom és gyűlölöm.

SZerintetek én reagálom túl ?

21/L

2014. júl. 21. 15:39
 1/10 anonim válasza:
Én se nézek fel az apámra, hanem még utálom is 18/F
2014. júl. 21. 16:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Azert mert a lanya vagy, az nem kotelez teged, hogy felnezz ra. Azt ki kell neki erdemelni, nem jon automatikusan az apasaggal.
2014. júl. 21. 16:07
 3/10 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat.

sok barátom van,sokat eljárunk beszélgetni stb..de mégis úgy érzem,hogy lelkileg sérültté tesz engem.Gyomorgörcsöm van már attól is ha meglátom.

2014. júl. 21. 16:11
 4/10 A névtelen válasza:
0%
Te miből tartod fent magad és miből fizeted az egyetemi tanulmányaid, huszonegy és lány? Tudod már mire gondolok?
2014. júl. 21. 16:24
 5/10 A kérdező kommentje:
az öszöndíjamből,szociális támogatásból illetve anyukám ad pénzt,nem apám !
2014. júl. 21. 16:25
 6/10 A névtelen válasza:
Fel a fejjel... :)
2014. júl. 21. 16:40
 7/10 A névtelen válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok mint te...
2014. júl. 21. 16:41
 8/10 Aspartia ***** válasza:
ezek után azon csodálkoznék ha felnéznél rá... én kevesebbért is utálok már embereket...
2014. júl. 21. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok, de én kerülöm, nem állok szóba vele. Nem tudom, mit lehet egy ilyen emberrel kezdeni. Mi az, hogy megüt? Ez nagyon gáz. Nem normális dolog.
2014. júl. 21. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy megcsinált téged, nem kötelező tisztelned, ha egyszer nem érdemes rá. Márpedig az alapján, amit leírtál, tényleg nincs benne semmi, amiért fel lehetne nézni rá. Az pedig, hogy rendszeresen megüt, büntetendő is.
2014. júl. 21. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!