Ez normalis? :D

Figyelt kérdés
Normalis hogy valahova menni szeretnék hetvegen es azt mondják a szüleim hogy nem engednek? :DD mindenaron ram akarják erőlelteni :D nem mellesleg lassan 22 vagyok es dolgozom, azert ez kicsit durva
2014. júl. 22. 20:58
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Tudom tudom el is lehet koltozni, de az se megy egyrol a kettore, foleg felénk es valahogy azt is elleneznék. Kicsit sok hogy ennyire iranyitani akarnak
2014. júl. 22. 20:59
 2/15 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom azt mondják, amíg az ő házukban laksz, az ő kenyerüket eszed, ők irányíthatnak.
2014. júl. 22. 21:01
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy drogpartira akarsz menni, vagy ismerősökkel találkozni.

22 évesen nem kell engedélyt kérni nyilván, csak szólj, hogy mikor mész és mikor jössz.

2014. júl. 22. 21:04
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem jarok bulizni :)..

Csak a párom rokonaihoz akarok menni majd..

Es vmit adok is haza. Nem hiszem hogy jo taktika a felnotte valasghoz ha nem donthetek es tiltjak a koltozest is

2014. júl. 22. 21:11
 5/15 A kérdező kommentje:
valashoz *
2014. júl. 22. 21:12
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
A helyedben nem kérnék engedélyt, hanem szólnék, hogy elmentem X-hez.
2014. júl. 22. 21:13
 7/15 anonim ***** válasza:

ja amúgy meg, nem hiszem el hogy a barátod szüleihez se engednének el..

ez a náluk laksz meg,, beszállsz a rezsibe? vásárlásba? haa nem, na akkor félig meddig jogos. Amúgy meg ha már úgyis dolgozol, egyszerűen ne menj rögtön haza munka után, hanem menjetek barátodhoz ha lehet.

Mondjuk most feltételeztem hogy Pesten laktok ti meg ő meg a szülei is.

2014. júl. 22. 21:15
 8/15 A kérdező kommentje:

Adok haza persze.

Nem pesti vagyok :)..

2014. júl. 22. 21:17
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
Ennyi idősen a szüleid nem tilthatnak meg neked semmit. Azt csinálasz amit akarsz. És egyébként is mit tudnának tenni ha odamennél ahova kedved van? Megvernek?
2014. júl. 22. 21:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát ez elég durva valóban. Nem is értem.
2014. júl. 22. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!