Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anyu folyamat...

Mit csináljak ha anyu folyamatosan bunkó velem?

Figyelt kérdés
Ha normálisan kérdezek valamit, mindig üvöltve válaszol.. Amikor valamit csinálok az rossz. Ha állok az rossz, ha ülök az is rossz.. Nem tudom miért ilyen velem lehet azért mert ugye apu meg anyu elváltak és apunak lett egy barátnője és én őt bírom meg jófej is szóval... És lehet ez zavarja mert fél hogy ellene fordít apu meg a barátnője.. de ha ez van akkor meg nem kedvesebbnek kéne lennie... szóval ezt nem értem....

2014. júl. 22. 20:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baja, hogy fél, hogy nem fog társat találni. Ez az ő korában elég stresszes. Az ember nem úgy képzeli el az életét, hogy 45 évesen egyedül lesz. Nekem az a tapasztalatom, hogyha társkeresésről van szó, mindenki bedilizik és kifordul önmagából. Most vagy meg fog romlani teljesen a kapcsolatotok, vagy helyreáll. Szerintem kerüld, vagy próbálj vele beszélni erről, hátha csak ez a baja és normális lesz.
2014. júl. 22. 22:39
 12/12 A kérdező kommentje:
már 2 éve nem javul semmi.
2014. júl. 23. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!