Szülők, miért az undokabbik gyereketeket védelmezitek mindig?
A tesóm (ő a kisebbik) mindig utálatos anyámmal, olyan hangon beszél vele, hogy mástól már kapott volna egy ipari méretű pofont. Ritkán segít, akkor is elküld mindenkit a fenébe előtte meg csapkod. Munkája nincs, azt mondta hogy nem is keres.
Én meg mindig úgy voltam nevelve hogy első szóra ugorjak, mindig segítsek, mindig jól tanuljak (neki meg tapsoltak a kettesért is) és kettőnk közül már ők is belátják hogy rám lehet csak számítani. Dolgozok is, úgy hogy tényleg mindent megtettem amit elvártak tőlem.
Anyám mégis a tesómat tutujgatja, hogy hát még biztos alakul, ne legyek gonosz hogy nem bízok benne meg amúgy is mindenért én kapok. Annyi csak a különbség köztünk hogy ő fiú én meg lány vagyok.
Miért szent a "rossz" gyerek?
Pont azt a helyzetet írtad le, ami itthon van, nálunk, annyi különbséggel, hogy a nagyszüleim csinálják ezt anyával (ő a kedvesebb, normálisabb, ellenben a húgával).
Azt vettem észre, hogy azért, mert anya húga gazdagabb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!