Elengednétek a gyereketeket bulizni a nyelvvizsgája előtti estén? (Csak magnóhallgatás)

Jaa...vagy úgy. Félre értettem a kérdésed, bocsi. :D
De a válaszom ugyanaz... max 1-2 órára és úgy, hogy legkésőbb este 11ig érjen haza.

A hivatalos államilag elismert Rigó utcai (vagy hogy mondják) Is így van. Az egyik nap van a szóbeli, majd egy másik nap az írásbeli és a magnó. De a szóbelihez tartozik mégis. Ha a kérdezőnek megvan az írásbeli, akkor aznap csak a magnóra kell bemenni.
Én nem engedném el a gyerekem és azért mert magamból és az én vizsgámból indulok ki. Mikor nyelvvizsgáztam, nem voltam vérprofi, így nagyon kellett koncentrálnom. És ha a magnón valaki bukik, akkor az egész szóbelit bukja.
De nem tudhatom, te milyen szinten vagy. Mennyire kapcsol az agyad fáradtan, hogy egyből fordítsd amit hallasz, és tudj válaszolni a kérdésekre.

Nem este 9 re legyen otthon..vizsgázni megy ami megmérettetés, meg kell tanulnia feleősséget vállalni...
Mert majd a végén ő lesz az a munkatárs, aki vagy késik hétfőn, vagy mindig félkómás, mert nem tudja,hogy ha másnap munka van akkor nem maradunk ki hajnalig és/vagy csapjuk szét magunkat este
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!