Édes apám gyűjtögető és most fel akar jelenteni engem. Mit csináljak? Van hozzá joga? Bővebben lent!
Kérdező, remélem nem törölted!
Mi a helyzet azóta?
Amúgy, ha a panelba lakik akkor igen is hívj ki rá valakit! Ha kiüt emiatt egy tűz meghalhat bárki! A házban van gyerek? Idős? Beteg aki nem tudna elmenekülni? Na az ő életükért tedd meg!
Nem hinném, h lecsukják, pont ezért mert Édesapád beteg. Egyszerűen elvonóra kényszerítik.
Egy idős hetven éves férfiről hallottam, hogy kényszeres gyűjtögető. Tele van az egész kert, udvar lomokkal és a lakása is.
Senkit nem hív meg magához, a környékbeliekkel sem jó a kapcsolata.
A családját elnyomja, terrorizálja - üvöltözik velük és trágár.
Eddig senki nem lépett fel ellene. Szenved tőle mindenki. Nem tudom, mit lehetne tenni ebben az esetben.
Szerintem teljesen mindegy miért lett ilyen alak belőle, az lenne a lényeg nála is, hogy végleges megoldás legyen erre kényszerbetegségére és nárcisztikus személyiségzavarára.
A kérdezőnek is nehéz a dolga. Hivatalos szervek segítségere van szükség, akiknek valóban van hatásköre, hogy lépjenek.
nem olvastam végig ...
kérdező, mégis hány éves vagy, és miből gondolod, hogy jogod van apád cuccaihoz nyúlni ??!!!!
nem olvastam végig ...
kérdező, mégis hány éves vagy, és miből gondolod, hogy jogod van apád cuccaihoz nyúlni ??!!!!
---
ha mérgező
és fertőző dolgok vannak akkor igenis joga van
fel is jelentheti!
szemét stb
TBC , és más tüdő betegségek léphetnek fel
meg a sok szemét miatti fertőzések
nézz utánna! -és csak utánna irj ! ! !
Részvétem.
Szerencse, hogy nem történt baleset, nálunk tűzeset volt vélhetően egy guberált rossz mobiltöltő miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!