Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édes apám gyűjtögető és most...

Édes apám gyűjtögető és most fel akar jelenteni engem. Mit csináljak? Van hozzá joga? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Tudom nem volt etikus amit csináltam de el durrant az agyam és amit össze gyűjtött apám 4 év alatt (rengeteg szemét meg író gép rossz nyomtatók stb amit majd a jövőben megjavít szakadt fülhallgatók és égőket is javít(no comment). 2 éve kényszerülök vele élni és borzasztó kanapé szerű ágyon alszok ő mondta ha ki lesz takarítva akkor jöhet az új ágy. Tavaly aug.-ig igérte hogy ki takarít (semmit nem csinált max 1 kis szatyorral kidobott és minden nap 1-3 szatyor sz4rt hoz fel a házba) Ki takarításkor 50 szemetes zsákkal dobtam ki a szemetek közül 170cm magas tornyot építettünk. De semmi igazi nagy értéket nem dobtunk ki rozsdás elemek és 1994-ben le járt gyógyszer úgy se lesz neki jó és még sorolhatnám. Édes anyja most teljesen ellenem hergeli és mindig is utáltam és gyűlöltem őt mivel úgy gondolja felsőbb rendű mert ő 1 évet járt fő iskolára. Mindenkit próbál manipulálni és irányitani és apámat simán irányítja úgy mint a férjét és engem is próbált.... Az édes anyja is gyűjtögető éljenek a kényszeres gyűjtögetők! Kb 30 ezer ft max a kár az is főleg a fém értékek amiket soha nem vitt volna el a meh-be. Ha ki hívja a rendőrséget és meg látják ott hogy derékig áll a sok vacak már ahol nem takarítottuk el akkor lehet hogy ő jár rosszabbul?

2014. júl. 19. 06:37
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Édesanyám ki rakott engem mivel a párja fontosabb volt és ezért kényszerültem apámhoz költözni. Most vissza könyörgéssel meg oldodott a lakás ügy. Panel lakásban él apám és a lenti szomszédok még csak odáig jutottak el hogy nekem panaszolják hogy fura zajok vannak (össze csúsznak a cuccok stb) A szagokat csak a melletünk levő szomszéd mondja és ha jön a villanyóra le olvasó volt hogy majd nem elhányta magát. Veszélyes hulladék és ami nem szimpla tűz veszélyeségnek számít van tele a lakás. Viszont köszönöm akik támogatnak és tudtam ha ezt ki irom akkor lesznek ellenem is. Most apám kivett 2 hét szabadságot azért hogy vissza tudja gyűjtögetni a vackait a kukákból és mondta miattam meg kell majd néznie Tökölön is a kukákat. Mert kidobtam a jövőbeli múzeumának az alap pilléreit és emiatt több száz ezerrel meg károsítottam.
2014. júl. 20. 15:12
 32/40 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, remélem nem törölted!

Mi a helyzet azóta?

Amúgy, ha a panelba lakik akkor igen is hívj ki rá valakit! Ha kiüt emiatt egy tűz meghalhat bárki! A házban van gyerek? Idős? Beteg aki nem tudna elmenekülni? Na az ő életükért tedd meg!

Nem hinném, h lecsukják, pont ezért mert Édesapád beteg. Egyszerűen elvonóra kényszerítik.

2014. aug. 19. 14:28
 33/40 anonim válasza:
73%

Egy idős hetven éves férfiről hallottam, hogy kényszeres gyűjtögető. Tele van az egész kert, udvar lomokkal és a lakása is.

Senkit nem hív meg magához, a környékbeliekkel sem jó a kapcsolata.

A családját elnyomja, terrorizálja - üvöltözik velük és trágár.

Eddig senki nem lépett fel ellene. Szenved tőle mindenki. Nem tudom, mit lehetne tenni ebben az esetben.

Szerintem teljesen mindegy miért lett ilyen alak belőle, az lenne a lényeg nála is, hogy végleges megoldás legyen erre kényszerbetegségére és nárcisztikus személyiségzavarára.

A kérdezőnek is nehéz a dolga. Hivatalos szervek segítségere van szükség, akiknek valóban van hatásköre, hogy lépjenek.

2014. dec. 31. 11:57
 34/40 anonim ***** válasza:
23%

nem olvastam végig ...

kérdező, mégis hány éves vagy, és miből gondolod, hogy jogod van apád cuccaihoz nyúlni ??!!!!

2015. jan. 12. 22:31
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

nem olvastam végig ...

kérdező, mégis hány éves vagy, és miből gondolod, hogy jogod van apád cuccaihoz nyúlni ??!!!!

---

ha mérgező

és fertőző dolgok vannak akkor igenis joga van

fel is jelentheti!

szemét stb

TBC , és más tüdő betegségek léphetnek fel

meg a sok szemét miatti fertőzések

nézz utánna! -és csak utánna irj ! ! !

2017. ápr. 25. 08:55
 36/40 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2019. dec. 23. 08:08
 37/40 A kérdező kommentje:
Édesapám elhunyt idén azóta. Lakásban nem lehet látni a padlót mivel annyira tele van minden kacattal. Van olyan hely ahol a plafont el lehet érni. Nem jelentett fel végül viszont nem beszéltem vele csak a halálos ágyán.
2019. dec. 24. 22:37
 38/40 anonim ***** válasza:
Lakást eladtad, vagy kitakarítottad?
2020. máj. 4. 07:14
 39/40 anonim ***** válasza:

Részvétem.

Szerencse, hogy nem történt baleset, nálunk tűzeset volt vélhetően egy guberált rossz mobiltöltő miatt.

2020. máj. 4. 08:39
 40/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Lakást takarítom csak de elég sok munka de már a lakás pár részen lehet látni a padlót.
2020. máj. 5. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!