Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
A problemam az hogy anyum ram van telepedve semmit nem tudok elintezni mindenrol tudni akar nem lehetnek kis titkaim sem, mert minden erdekli ha kimozdulok a hazbol. 25 eves vagyok most nincs munkam nem tudok elkoltozni.2014. júl. 17. 16:57
1/3 anonim válasza:
Nyugi, aki ilyen típus, később is rád lesz telepedve, én 40 vagyok, anyám 65, van munkám, messze is élek tőle, mégis naponta 11szer telefonál, ellenőrizget.
3/3 anonim válasza:
Ahhoz mit szólsz,mikor az ên férjem (35),pár hete átment estére a szomszédnàl olyan 8 utàn valamivel.Kint voltak az udvaron (fiatal házaspár a szomszéd),beszélgettek,anyósom meg átkiabál,h Zsolti hazafele!Azt mondja ferjem,h majd elsüllyedt szégyenébe,annyira haragudott,h azt mondta mêg egy ilyen és beveri a képét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!