Mit csinálhatnék? Többi lent
anya nem akar venni nekem új telót.. persze persze nem világi probléma, csak szeretnék egy újat, és nem is ilyen csúcs teló, 52ezer ft. gondoltam rá, hogy előfizu, csak úgy nem szeretné mondván mi lesz ha nem dolgozik, akkor hogy fizeti stb stb.. cigizek, vagyis leszokóban vagyok, ez anyának havi -10 ezer környékén van. másik netre is váltunk, nemtudom milyenről egy másikra, ami gyorsabb is, és olcsóbb. megint spórolna ezzel 3ezret..szerződése van munkahelyén, főnöke imádja, elengedi munkából ha dolga van stb. anyunak is megmondta, hogy ő lenne az utolsó, akit elküldenek, tehát nemtudom.
azt se lehet mondani, hogy nem segítek.. lenyírtam pl tegnap is a füvet, megcsináltam a rossz dolgokat (szék javítás, pc, alkatrészek adottak voltak) igen tudom, suli is lesz, van két huhom is, mindig megvan mindenünk is.
a lényeg hogy előfizetésbe két évre kb 5000 Ft.
van valami ötletetek miért nem vesz nekem? nincs hitel meg hasonló dolgok, a számlák se sokak, fizetése sem rossz.
beszéltem vele, a munkahely volt a kifogás, de cigim mimdig volt ha dolgozott ha nem.
mit tehetek ez ügyben? köszönöm a válaszokat!
16/F
Talán mert még a kevés kiadás is megviselné a költségvetéseteket.
Ellenben el tudsz menni nyári munkára, Balatonnál szállással is hirdetnek diákmunkát sokszor, és megveheted magadnak.
Az meg, hogy lenyírod a füvet, megjavítasz ezt azt, szerintem nem szívesség, hanem teljesen természetes, min hogy ő főz vagy mos rád pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!