Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálhatnék? Többi lent

Mit csinálhatnék? Többi lent

Figyelt kérdés

anya nem akar venni nekem új telót.. persze persze nem világi probléma, csak szeretnék egy újat, és nem is ilyen csúcs teló, 52ezer ft. gondoltam rá, hogy előfizu, csak úgy nem szeretné mondván mi lesz ha nem dolgozik, akkor hogy fizeti stb stb.. cigizek, vagyis leszokóban vagyok, ez anyának havi -10 ezer környékén van. másik netre is váltunk, nemtudom milyenről egy másikra, ami gyorsabb is, és olcsóbb. megint spórolna ezzel 3ezret..szerződése van munkahelyén, főnöke imádja, elengedi munkából ha dolga van stb. anyunak is megmondta, hogy ő lenne az utolsó, akit elküldenek, tehát nemtudom.

azt se lehet mondani, hogy nem segítek.. lenyírtam pl tegnap is a füvet, megcsináltam a rossz dolgokat (szék javítás, pc, alkatrészek adottak voltak) igen tudom, suli is lesz, van két huhom is, mindig megvan mindenünk is.

a lényeg hogy előfizetésbe két évre kb 5000 Ft.

van valami ötletetek miért nem vesz nekem? nincs hitel meg hasonló dolgok, a számlák se sokak, fizetése sem rossz.

beszéltem vele, a munkahely volt a kifogás, de cigim mimdig volt ha dolgozott ha nem.

mit tehetek ez ügyben? köszönöm a válaszokat!

16/F

2014. júl. 16. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem venném neked meg én sem, menjél diákmunkázni, kéthavi fizudból meglesz az ára, aztán majd eldöntheted, hogy megéri-e neked ennyit költeni egy telefonra, 52 ezer nem kevés pénz. És ennyi idősen én is saját pénzemből vettem telefont, nem anyám zsebében turkáltam, hogy most éppen milyen internet előfizetésre vált, amiből kigazdálkodhatnám a mobilom árát.
2014. júl. 16. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Talán mert még a kevés kiadás is megviselné a költségvetéseteket.

Ellenben el tudsz menni nyári munkára, Balatonnál szállással is hirdetnek diákmunkát sokszor, és megveheted magadnak.

Az meg, hogy lenyírod a füvet, megjavítasz ezt azt, szerintem nem szívesség, hanem teljesen természetes, min hogy ő főz vagy mos rád pl.

2014. júl. 16. 16:29
 3/4 A kérdező kommentje:
kerestem diákmunkát. címerezni tudtam volna, de gyakorlatozni jellett járjak, vagy évismétlés, addigra ment már a cimer. oda csak akkor tudok majd menni ha más valaki kiesik onnan. mentem volna céghez is, lemezeket kellett volna vágni, nem vagyok 18, ezt bebuktam. fűnyirással, fapakolással már kerestem egy kis pénzt, 15 ezret, amit eltettem, nem akarok költeni. szivesen fizetném én is az előfizetést, csak nem biztos hogy mindig lenne addigra pénzem rá.
2014. júl. 16. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne az előfizetést válaszd, mert azt tényleg bizonytalan hogy tudod-e fizetni. Dolgozz még kicsit, amit találsz és vegyél olcsóbb telefont.
2014. júl. 16. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!