Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
14 L vagyok. Nincs testvérem, a szüleimmel élek egy családi házban, és szinte mindig itt van velem valamelyikük. A szobámba ha bemegyek, kb. 5 perc és már kiabálnak hogy azonnal menjek vissza hozzájuk. Ha nem megyek, beülnek ők is a szobámba és nem tudok semmit nyugodtan csinálni. Néha nagyon szeretnék pl. barátaimmal webkamerán beszélni, de nem tudok mert bejönnek a szüleim. Vagy ha maszturbálni szeretnék, akkor se tudok mert este is járkálnak. Mit csináljak hogy engedjék? Mert meg van tiltva hogy fiúm legyen, de legalább magamnak csinálhatnám.. és ezt se engedik. Soha nem beszéltek nekem ezekről. Mit tegyek? Már kértem hogy hagyjanak neked egy kis teret, de hallani sem akarnak erről. Így nulla a magánéletem. Naplót sem tudok írni mert bejönnek és elolvassák.
2014. jan. 27. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
De kár, hogy vége a sulinak!
2014. jan. 27. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
ha azt akarom hogy kimenjenek a szobából egy ku..a büdöset szoktam fingani. ki is mennek egyből. komolyan...
2014. jan. 27. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
gyüjts pénzt és vegyél egy zárat az ajtódba. nem nehéz beszerelni.
2014. jan. 27. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
14 évesen szerintem sem fiúkról kéne álmodozni...
2014. jan. 27. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
9%

Amikor 14 éves voltam, az én anyám titokban járt be a szobámba elolvasni a naplómat. Neked legalább megvan a lehetőséged, hogy ne írj bele semmit :D

Szerintem: menj el sétálni, addig sincsenek a sarkadban. Zárkózz be a fürdőszobába maszturbálni (csak vigyázz, nehogy víz menjen a hüvelyedbe). A barátaiddal találkozz személyesen, vagy ha messze laknak, levelezhettek.

Egyébként szerintem a szülőkkel nem nagyon lehet csinálni semmit, legalábbis nekem az enyémekkel nem sikerült.

2014. jan. 27. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
talán lányokról? :D
2014. jan. 27. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocs, de a szüleid full hülyék. Hogy tudsz tanulni egyáltalán? Már azon is csodálkozom, hogy a szüleid mellett föl bírtál tenni egy kérdést.
2014. jan. 28. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!