Mit csinálhatnék anyámmal, hogy ne igyon ennyit?
Figyelt kérdés
Már többször elmondtam neki, hogy én nem szeretem részegen látni, ezért már nem is iszik annyit, de itthon szinte mindig fröccsöt isznak, ha szomjasak és már nem mennek autóval sehova. Csak felesbe isszák a fröccsöt és hétközben nem is szokott gond lenni belőle, de ilyenkor hétvégén, mikor reggeltől estig azt isszák estére már nem teljesen tiszta. Kötekedő lesz, nem fogja fel, amit beszélek neki és árad belőle a pia szag.
Nem jó őt így látni, ezt többször meg is mondtam neki, de erre azt válaszolja, hogy ő ettől függetlenül ugyan úgy megcsinálja nekünk a kaját meg mindent, amit józanul.
Csak szerintem gond ez? Végül is tényleg ugyan úgy helytáll itthon, de azért ez nem hiszem, hogy így jó lenne.
2014. ápr. 12. 19:56
1/7 anonim válasza:
küld orvoshoz mert alkoholista lesz belőle ha nem akar menni akkor cipeld el
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom elcipelni. Amúgy a stressz miatt iszik, mert nagyon nehezen tudunk megélni, és a munkahelyén is folyton csesztetik.
2014. ápr. 26. 20:03
3/7 anonim válasza:
Már most alkoholista. Alkoholista az, akinek napi szinten szüksége van a piálásra. Jobb ha még most magától fordul szakemberhez, mert ettől már csak lejjebb van.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem olyan az anyagi helyzetünk, hogy ez lehetséges lenne. Meg szerintem, ha nem lenne ilyen stresszes életünk akkor le tudna szokni, de ha most valahogy le is szokna akkor is egy idegroncs lenne.
2014. ápr. 26. 20:19
6/7 anonim válasza:
Őszintén szólva én nem vagyok benne biztos, hogy az elvonó fizetős. Érintett voltam, nagyanyám többször is volt ott és nem emlékszem, hogy lett volna költsége azon kívül amennyit az orvosnak adsz.
7/7 viktorvarga válasza:
az anyagi helyzet is annak is betudható h iszik,szal ördöki kör.netudom mit tehetsz de sajnálom h igykell élned.én tudom milyen ez.azért ne addfel.próbálj valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!