Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák, ti engednétek a 13...

Anyukák, ti engednétek a 13 éves lányotoknal, hogy egy 16 éves fiúval kezdjen randizgatni, együtt járni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 20:23
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
91%

Tiltsd a sráctól nyugodtan, annyit fogsz vele elérni, hogy hazudozni fog neked és megromlik a viszonyotok.

Inkább ülj le vele, biztosítsd a támogatásodról, mond meg neki, hogy viselkedjen felelősségteljesen. Tudnia kell, hogy hozzád bátran fordulhat tanácsért, segítségért.

Azon meg lehet vitatkozni, hogy szexeljenek-e vagy ne, de ha akarnak meg fogják rá találni a módot, akkor is ha fejre állsz.

Most már csak annyit tehetsz, hogy bízol benne és abban hogy jól nevelted.

2014. júl. 16. 05:56
 32/44 anonim ***** válasza:
63%

Jaj, ugyan már! Mégis hogy tiltjátok meg? Hát, sehogy!

Ha van esze a lánynak, nem fog semmit csinálni 15-16 éves kora előtt, ha meg nincs, akkor lefekszik vele első alkalommal mondjuk suli után.

Inkább úgy kell nevelni, hogy ne is akarjon szeretkezni ennyi idősen.

Engem is fűzögettek 13 évesen, és? Elvoltam a sráccal, sokszor jártunk össze gépezni, tanulni, vagy csak bringázni órákon át, de ennyi. Apáénak meg sem fordult a fejében, hogy esetleg... és a fiú be se próbálkozott, majd barátnője lett, mikor rájött, hogy a szex nekem nagyon felejtős.

Aztán 17 évesen egy másik pasi (21) próbált ágyba vinni, én meg kinevettem, hogy nem is szeret, hagyjuk már a dolgot. Ő meg csak pislogott, mikor helyre tettem.

24 voltam, mikor lefeküdtem a párommal, addig max. flört, ilyesmi, de akiben nem éreztem, hogy igen, vele szeretném, azzal nem is terveztem elveszíteni.

2014. júl. 16. 06:01
 33/44 anonim ***** válasza:
21%

Utolsó, azért az amikor te 13 voltál, azzal a fiúval csak barátok voltatok, nem randik voltak azok, és nem együttjárás. Az azért egészen más!

13 évesen én sem engedném randizni a lányomat. Határozott NEM!

2014. júl. 16. 07:10
 34/44 anonim ***** válasza:
70%

Akik nem engednék, azok tényleg írják már le, hogy gyakorlatban ezt hogy képzelik. Bezárják, rácsot tesznek az ablakra és eldobják a kulcsot? Eltiltják a nettől, elveszik a telefonját, hozzák-viszik az iskolába? Erényövet is kovácsoltatnak biztos ami biztos?

20 éves vagyok, anya teljesen abban a hitben él, hogy nekem még sose volt barátom. És milyen jól tettem, hogy sose mondtam meg... Húgom mindig hülyének nézett miatta, de 15 évesen be akarta mutatni a 19 éves barátját. A nagy bejelentés után a srác kb fél évig be sem mert jönni a lakásba és ha jött a szomszéd előtt parkolt. Egy idő után nagyából beletörődtek, hogy nem tehetnek ellene semmit, de az alatt a fél év alatt iszonyat sokat cseszegették miatta húgomat, folyton ellenőrizgették, nem engedték el olyan sokáig mint előtte, stb. Szóval megnehezíteni tudták, de megakadályozni nem, hogy találkozzanak... Na ennyit a tiltásokról.

2014. júl. 16. 07:24
 35/44 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Abszolúte nem!
2014. júl. 16. 08:06
 36/44 anonim ***** válasza:

Valahogy így képzelem el ezt a beszélgetést:

-Anya, elmehetek a Ferihez?

-Úr isten, dehogy mehetsz!

Félóra múlva:

-Anya, átmehetek Katihoz macskázni?

-Persze kislányom, érezd jól magad.

Értjük a lényeget, ugyi?

2014. júl. 16. 08:12
 37/44 A kérdező kommentje:

Nem bírom... 13 hát az még gyerek, egy kislány! Hogy engedném már el nyugodt szívvel egy 16 éves hormonbombával, aki valószínűleg nem olyan érett még lelkileg-agyilag, hogy felfogja: nem szabad egy kislányt szexre csábítani, mert a gyereknek(!) úgysem esik jól, csak az ő kedvéért menne bele, viszont évekre tönkreteheti a szexuális fejlődését...

aki azt javasolta, hogy engedjem, de beszéljem meg a lánnyal, hogy mit nem szabad: mi lenne, ha nem engedném és azt beszélném meg vele, hogy miért nem? Ha felfogja azt, hogy találkozni szabad, de malackodni nem, akkor azt is felfogná, hogy azért nem kap engedélyt, mert úgyis szex lenne a vége! A világon nincs olyan 16 éves, aki várna akár csak 2 évet is, mielőtt a partnere bugyijába nyúl, és a mindenségit, akkor még mindig csak 15 éves, éretlen fruska lenne a lány, de most meg konkrétan egy gyerek!

Mivé lett ez a világ, hogy a gyerekek szülei ennyire felelőtlenek, engedjünk neki hülyeséget csinálni, különben úgyis megteszi titokban, esetleg már akkor cigit-piát is hadd fogyasszon itthon a vasárnapi ebédhez, mielőtt a barátnőivel próbálják ki titokban? Tényleg én vagyok a nagyon antik gondolkodású és ez ma már normális?

2014. júl. 16. 09:56
 38/44 anonim ***** válasza:

Én 13 évesen jöttem össze az akkor 17 éves barátommal, azóta is remekül megvagyunk.

17/L

2014. júl. 16. 10:20
 39/44 anonim ***** válasza:
Kérdező,MINEK kérdezed meg ha nem fogadod el azt a választ ami nem a tiedet helyesli?:)))))
2014. júl. 16. 10:26
 40/44 anonim ***** válasza:

Nem tudom amikor egy kamasz egy kiskamasszal kezd vagy egy felnőtt kamasszal az csak pótlék mert saját korcsoportjában nem talál párt.

Lehet a srác is visszamaradott agyilag 13 éves szintre, akkor lehet.

2014. júl. 16. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!