Anyukák, ti engednétek a 13 éves lányotoknal, hogy egy 16 éves fiúval kezdjen randizgatni, együtt járni?
nem.
na, jó azért a barbie már túlzás, mert én 12-éves koromig játszodtam, de azért egy 15 évessel túlzás. Nem is félsz, hogy a 15 éves mire veszi rá?
Meg fogja szopatni!!!
Na és? Sajnálod tôle?
Én is azt gondolom, hogy nem számít engedjük-e vagy sem, talál rá módot, nem hülye. Egyébként a találkozgatást engedném. Mégis miként tilthatnám meg? Ragasszam magamhoz? Lehetetlen ellenőrizni folyton.
Úgy kell nevelni, hogy mindennek tudja a következményét és ahhoz mérten viselkedjen. Nekem ment 13 évesen. Semmit nem tiltottak, nem is volt mi ellen lázadnom....értékelem, hogy nagy szabadságot kaptam, soha nem is éltem vele vissza.
Egyébként az egyik válaszadónk üzenem, hogy egy 15 éves pont arra veszi rá, amire manapság egy 13.........
Nem kor függvénye a dolog. Engem a 14 éves rá akart venni, a 35 meg nem. Ő nyert később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!