Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák, ti engednétek a 13...

Anyukák, ti engednétek a 13 éves lányotoknal, hogy egy 16 éves fiúval kezdjen randizgatni, együtt járni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 20:23
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
17%
eljöhetne hozzánk, elmehetnénk együtt helyekre, de a lányomat amíg 18 nem lesz nem vihetné a szemem elől. Azt hiszem, ez így fair. Ezt ha elfogadja méltó arra, hogy esélyt kapjon nálam.
2014. júl. 15. 21:30
 22/44 anonim ***** válasza:
4%
nem
2014. júl. 15. 21:31
 23/44 anonim ***** válasza:
4%
Nem.
2014. júl. 15. 21:39
 24/44 anonim ***** válasza:
85%

Aki nem, az hogy tiltja meg?

Hátha még jól jön tudni. :)

2014. júl. 15. 21:41
 25/44 anonim ***** válasza:
52%

"ha nem engeded titokban fogja csinálni… jobb ha megengeded, akkor legalább bemutatja otthon meg ilyesmi "

Ilyen alapon akkor minden hónapban a legújabb okos telefont, táblagépet meg kell venni mindent amit kiejt a száján mert ha nem ellopja. Inkább nevelni kellene.

2014. júl. 15. 21:47
 26/44 anonim válasza:
63%

Igen ,engedd meg!

Én lányom titokban tette meg ... csak aztán lebukott ,szobafogságot kapott ,de ez sem segített... továbbra is tudta vele tartani a kapcsolatot ... mondjuk az én lányomnak 17 éves volt a barátja és ő is 13 éves volt

Nem engedünk meg nekik valamit,annál jobban akarják..:/

2014. júl. 15. 23:35
 27/44 anonim ***** válasza:
70%

Amennyiben jól nevelted semmi okod az aggodalomra.

Egyébként 14 vagyok. Nincs barátom de ha lenne,én magam már megszabnám az elején korlátnak,hogy egy év minimum mire egyáltalán fontolóra venném azt,hogy lefeküdjek vele.

2014. júl. 15. 23:56
 28/44 anonim ***** válasza:
61%

Igen, engedném. De előtte leülnèk velük beszélgetni kicsit.

Bízom a lányomban, ismerem őt, megfelelő nevelést kapott, okos kislány. Nem tiltanèk neki semmit, sőt mindig ott lennék ha kérdése lenne!

De ő az én lányom! A tiedet te ismered!

2014. júl. 16. 00:06
 29/44 Skorpió87 ***** válasza:
37%

A fiú valószínű többet akar, mint ölelkezést, puszit, csókot. Valószínű, hogy nem kézfogó lesz belőle és kész. A fiú vagy elhagyja előbb-utóbb, ami a lánynak nem esik majd jól. Vagy ráveszi, hogy feküdjön le vele, aminek még semmi értelme ebben a korban és utána elhagyja. Szóval inkább nem !

Jobb megelőzni a bajt, jobb véget vetni a kapcsolatnak. Viszont számítani kell arra is, hogy titokban lesz találkozó. El kell beszélgetned a lányoddal !

2014. júl. 16. 00:20
 30/44 anonim ***** válasza:
18%

Egyetértek a 29-es válaszolóval. Egy 16 éves fiúnak már több igénye van mint hogy kézenfogva sétálgassanak haza a suliból. 13 évesen még erre éretlen a lány.

Akik azt mondják, hogy nem kell tiltani: most akkor tartsunk gyertyát nekik?

2014. júl. 16. 00:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!