Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kibéküljek a 2 hónapos gyermek...

Kibéküljek a 2 hónapos gyermekem apjával?

Figyelt kérdés

Bűnözött(pénzügyi), elzárták.

de nem lett volna muszáj dolgozhatott is volna normálisan, tudta már, hogy babánk lesz, mégis kockáztatott, én ezt úgy vettem, hogy ő döntött így, elhagyott.

nem volt mellettem, amikor nagy pocakom volt, nem volt a szülésnél, nem látta még a babát, de olyanokat ír, el akar venni, szép család leszünk, meg hasonlók.addig is nyugodtan támaszkodjak a családjára, ha bármi szükségem van.

viszont én nem tudom, hogy valóban működne e.

és nem akarom azt hallani a gyermekem első szavaiként, hogy apa hol van?

talán jobb lenne, ha meg sem ismeri.

2014. júl. 14. 20:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Te nem vagy normális. NEM ELHAGYOTT BSSZUS.

Az elhagyás és a becincálják a börtönbe NEM UGYANAZ.

Ha elhagyott volna,akkor most másik nővel lenne:)

Nyilván azért akar elvenni mert szeret.

Nyilván azért akart több pénzt,hogy tökéletes anyagi helyzetetek legyen,hogy mindent megadjon nektek.

Á,meg se érdemled,inkább ne is várd meg őt.

2014. júl. 15. 10:59
 22/27 A kérdező kommentje:

tudta jól, hogy büntetést kockáztat.

és azt is hogy a párja babát vár.

azért mérlegelni kellett volna!

2014. júl. 15. 14:46
 23/27 anonim ***** válasza:
Sajnos személyesen ismerek ilyen helyzetet,és hidd el azért kockáztatott,mert jót akart,csak épp nem úgy sült el. Mondjuk illett volna megbeszélnetek hogy belevágjon-e ilyenbe
2014. júl. 15. 15:17
 24/27 A kérdező kommentje:
mindenesetre az élet helyette adta neki a pofont
2014. júl. 15. 15:26
 25/27 A kérdező kommentje:
*helyettem
2014. júl. 15. 15:26
 26/27 anonim ***** válasza:

21: te sem vagy normális.

Tudta a jóskapista hogy a felesége várandós. Sikkaszt ( vagy mittudoménmitcsinál).

Ne mondd nekem hogy csupa szívjóságból meg szeretből: a nagy fr.ncokat! Ilyen szeretet kinek kell? Ez az apaminta, bakker, hogy jól van fiam, ha nincs miből adni a családnak, majd lopd el te is mástól???

Most meg megy a lelki nyomásgyakorlás a nőre, aki szerencsétlen kénytelen egyedül mindent végigcsinálni, telesír 3 százas papírzsepit, mert "de úgy szeretlek", értetek tettem ( ki kérte, basszus?) és családapa akarok lenni, meg minden... Honnan? A börtönből, vazze?

Harmadik műszak a gyárban nyilván kényelmetlenebb, fárasztóbb és kevesebbet is fizet mint a lopás.

Anyuka, ha ezt most benyeled, megérdemled a további sorsodat, ez esetben csak a gyerkőcöt fogom sajnálni két ilyen töketlen szülővel az élen.

Állj már a sarkadra, és ne hagyd magad lelkileg zsarolni!

Mi az hogy te leszel a "bűnös" ha elhagyod? Ezt az orbitális baromságot ki duruzsolt a füledbe? Anyukád? Anyós mami?

Akkor leszel bűnös, ha már most tudod, hogy jobb választás lenne a gyereknek ( és nem mellesleg neked) nélküle, és mégsem léped meg- gyávaságból.

2014. júl. 15. 21:19
 27/27 anonim ***** válasza:

Tudod a jó családapa a legjobbat akarja adni a családjának

Azt nem értem a kérdezővel miért nem beszélték meg akarják e ezt.

2014. júl. 15. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!