Hogyan vehetném rá a szüleimet arra, hogy youtube videókat csináljak?
Oké, én próbálok nem olyan bunkó lenni, mint a többiek.
Tele van a spájz a 12-18 korosztály "egyedi" videoblogjaival. Mindenki azt hiszi, hogy így lesz egyedi és original, de közben olyan információkat oszt meg magáról, amik egyáltalán nem egyediek, és általában senkit sem érdekelnek.
20 érdekességre akkor kíváncsiak az emberek rólad, ha már vagy valaki, csináltál már valamit, amiről ismerhetnek, és többet akarnak megtudni rólad. De jelenleg csak egy idegen 12 éves csaj leszel.
Tudom, hogy unod az idősek dumáját hallgatni, mentségemre szóljon, csak 20 vagyok, de hidd el, ha majd ennyi idősen visszanézel arra, amit a kamera előtt csináltál, fogni fogod a fejed, hogy milyen cikis. És fél pillanat alatt letörlöd az egészed youtube-ról is.
Ne legyél sablonosan egyedi, inkább próbálj meg tényleg egyedi lenni! Tudom, hogy ez gázul hangzik, de egy általános iskolás kiscsaj még nem tud olyat mutatni egy videóban, amire sok ember kíváncsi lenne, és sok embernek új lenne. Kőkemény, de ez a helyzet.
Az én korosztályom pl. teljesen lenézi az ilyen embereket, nem ismétlem a szavakat, amiket rájuk használnak. Vannak, akik sportot űznek abból, hogy közösen ilyen videókat néznek, és röhögnek azon, hogy milyen béna blogger, de húúú de mekkorának képzeli magát. Szerintem senki sem szeretné, hogy a te videóiddal is ezt csinálják.
Az internet tele van mindenféle emberrel, olyan kritikákat fogsz kapni, amikre most még nem is tudsz gondolni, az emberek, ha ismeretlenül és inkognítóban írhatnak, nagyon kegyetlenek tudnak lenni. Nem biztos, hogy erre te fel vagy készülve.
Hidd el, nálam nagyobb rajongója alig van az önkifejezésnek, de pont emiatt találkoztam már rengeteg formájával, és tudom, mi az, ami igazán klassz, és mi az, ami nevetséges. Szóval:
>>>> Kérlek, várj még! <<<<<
Ha ebben a két-három évben látják hogy megbízható életet élsz, két-három év múlva nem lesznek kétségeik.
Addig is ha látsz fiatal lányoknak nagyon jól sikerült tanácsadó videóit bármilyen témában ( a napokban Barbie babák kerti tündérré átalakításait láttam amin megdöbbentem hogy milyen érdekes ötlet) akkor megnő a bizalmuk is a műfaj iránt.
Cikis videókat még véletlenül se mutass, és vetkőzős vagy szexisnek látszani akarókat tartsd jó távol tőlük. Ebben a műfajban nagyon sok a cikis videó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!