Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fizikailag is érezhető lelkifá...

Fizikailag is érezhető lelkifájdalmat érzek. Édesanyám halucinál dolgokat és nagyon sajnálom őt. Elmúlik valamikor ez a lelkifájdalom? Miért érzem a nyomást a szívem körül is? Soha nem múlik el ha az oka sem szűnik meg? 23L

Figyelt kérdés
Pár éve kezdődött nála,mostanra rosszabb lett a helyzet."Figyelik őt,róla beszélnek, a szomszéd család,sőt fürdés közben is látják" Nem látok esélyt a javulásra,én már nem vele lakom családom van. De nem tudom élni az életemet annyira fáj! Hogyan legyek a támasza ha én sem vagyok stabil? A páromon kivűl senkisem hallgat meg,a testvéreimre sem én sem anyukám nem számithatunk.Mit tegyek hogy elmúljon a fájdalmam,ha már rajta nem tudok segíteni? (Néha káronkodik a folyosón de nem bánt senkit sem fizikailag)

2014. júl. 12. 23:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10-es voltam: hű, most látom, hogy van egy kislányod is!

Ha az édesanyádon nem lehet segíteni (valószínűleg ezért kap havonat gyógyszert), akkor ne hívogasd. Hagyd őt egyedül, ameddig egyedül lehet hagyni. És magad feltétlenül keress meg egy pszichiátert - nem azt, aki a mamát keresi, hanem egy olyat, aki nem 5 percet szán egy betegre -, mert azt a lelki terhet le kell rólad szedni, ami a mama miatt alkult ki.

A lányod felveszi tudattalanul is a te pszichés helyzetedet és érzelmeidet (mint a szivacs a vizet), tehát ha nem figyelsz oda magadra, akkor nem csak magaddal szúrsz ki, hanem vele is, de nagyon! Egy paranoid skizofrénnel együttélni maga a pokol, de még közeli kapcsolatban lenni az.

Mindenképpen kérj szaksegítséget, és csak pszichiátertől, JÓ pszichiáterhtől és ne sajnáld rá a pénzt! Különben a saját életed és főleg a lányodé látja ennek a legnagyobb kárát.

2014. júl. 15. 07:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Van egy paranoid skizofrén ismerősünk, aki dettó ilyen tüneteket produkál, de nála - tudtommal - már évtizedek óta fennáll ez az állapot.

Ahogyan olvasom, anyukádnál pár évvel ezelőtt alakult ki. Az, hogy a gyógyszerek nem használnak, sztem nem jelenti feltétlenül, hogy nincsen megoldás anyukád bajára. Egyszerűen csak nem a megfelelő orvosokhoz került, és nem a megfelelő gyógyszereket kapja.

Egyszer olvastam egy érdekes dolgot (Dr. Rick Hanson és dr. Richard Mendius Buddha-agy című könyvében): állítólag a gluténérzékenység (illetve még számos más ételallergia is) az agy ellensége és számos neurológiai betegséggel is összefüggésbe hozható. Szerintem érdemes lenne kivizsgáltatni anyukádat, hogy vajon nincs-e vmilyen, eddig fel nem ismert ételallergiája, amire túlérzékenységgel reagál az idegrendszere.

Talán azért sem érnek semmit a gyógyszerek, amiket szed, mert azok csak a tünetekre hatnak, és nem az okot szüntetik meg. Lehet, hogy megfelelő táplálkozással és életmódváltással rengeteget lehetne javítani anyukád állapotán!

2014. júl. 15. 08:32
 13/18 anonim válasza:

Na hogy vagytok kedves Kérdező ?

Bemásolok ide neked egy idézetet :

„Kedves Agykontrollosok!

Kijelenthetem, hogy a mai nappal a paranoiámból az agykontroll segítségével meggyógyultam, ugyanis nem hallom a fejemben a hangokat, nem nyomoznak utánam, nem fenyegetnek és nem félek.

2011-ben és 2012-ben kórházban voltam paranoiával és a második kórházi kezelés után még fél évig szednem kellett a gyógyszert, melyet az doktornő engedélyével 2013 januárban abba is hagyhattam, mert jól éreztem magam. Mivel szuper jól voltam, beiratkoztam 2013 szeptemberben az agykontroll tanfolyamra. Sajnos a doktornő ekkor szabadságon volt, nem tudtam vinni igazolást arról, hogy jól vagyok. Gondoltam, ha netán nem jól lennék a tanfolyamon, akkor szünetben elmegyek haza. Nem történt semmi, nagyon jól éreztem magam mind a négy napon. Később októberben újból elkezdődtek a hangok a fejemben melyet az agykontroll segítségével kezdtem visszaszorítani. Eltökéltem magamban ha törik, ha szakad én gyógyszer nélkül akarom meggyógyulni.

Az Ultrát 2013 decemberben végeztem el, majd 2014 májusában elmentem egy agykontroll ismétlőre.

Az Ultrán tanultak szerint vizet programoztam magamnak és naponta 7-8 alkalommal gyógyítottam magam elmetükre technikával és a laboromban is a tanult módszereket használtam. Ezt 8 hónapon keresztül csináltam éjjel-nappal. Meglett az eredménye! Meggyógyultam!

Köszönet érte Dr. Domján Lászlónak és az agykontrollos segítőinek!

Mindenkinek kívánok sok-sok apró és nagy-nagy sikereket!”

2014. aug. 23. 01:57
 14/18 anonim válasza:
Az említett ún. "Ultra" az a második fokozatú Agykontroll tanfolyam.
2014. aug. 23. 01:59
 15/18 anonim válasza:
A napi 7-8 alkalomra elég sok időt kell szánni, de NE FÉLJ, nálad, mivel ennyire nem komoly a baj sokkal-sokkal kevesebb idő is elég.
2014. aug. 23. 02:06
 16/18 anonim válasza:

Szakember neked minél előbb !!!!!!!

Szurkolok neked !

2014. aug. 23. 02:08
 17/18 anonim válasza:

Szakember neked minél előbb !!!!!!!

És az Agykontroll !!!!!!! Elsőre elég a könyv.

Szurkolok neked !

2014. aug. 23. 02:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Átérzem a problémádat, annyi különbséggel, hogy anyának más betegsége van.

Csak egy orvosnál voltatok, vagy többnél is?

Nem tudom, hol laktok, valamint azt sem, hogy anyukád mennyire együttműködő, de tudok ajánlani egy szuper pszichiátert Budapesten, aki szinte már csodát tett anyával, elsőre megtalálta neki a tökéletes gyógyszert. Jó doktort, sok jót hallottam róla.

Ha gondolod, írj üzenetet, megadom az orvos elérhetőségeit!

Kitartást kívánok!

2014. szept. 12. 17:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!