Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jól teszem, hogy titokban...

Jól teszem, hogy titokban élem az életem?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de édesanyám nagyon szigorú velem, gyakorlatilag semmit nem enged meg nekem. Így elkezdtem titokban eljárogatni itthonról, mindig akkor, amikor nem volt itthon. Ma már ott tartok, hogy szinte semmibe nem avatom be, egyedül, önerőből intézek sok mindent. Ettől függetlenül nem vagyunk rosszban. Igazából rosszul esik, hogy nem oszthatom meg vele a dolgaimat, de tudom, hogy csak kiabálás lenne a vége, a titoktartással ezt meg tudom spórolni, és látszólag szabadon élni.
2014. júl. 11. 23:24
1 2
 11/12 Skorpió87 ***** válasza:
Ismerős helyzet. 20 éves elmúltam, mikor apám ellenezte, hogy miért járok el minden hétköznap egy fél órát internetezni. A házimunka mellett szerettem volna kikapcsolódni, de nehezen fogta fel! Meg kényszerített, hogy tanuljak meg angolul, mert Ő abban lát fantáziát, az nem érdekelte, hogy nekem más terveim vannak, mert az nem hasznos. Bennem se bíznak meg igazán a szüleim, sőt a mai napig sem. Hiába akartam tenni ellene. Ha valaki ellenáll, azt győzködheted ítéletnapig. Ez egy átok, ami a sírig kísér, sajnos. Magamról tudom !
2014. júl. 12. 14:52
 12/12 Skorpió87 ***** válasza:
Én is pontosan titokban csináltam ezt-azt. Amíg nem tudsz elköltözni, addig egyelőre ez a járható út. Utána majd kifújod magad, nem Te vagy a hibás !
2014. júl. 12. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!