Ha együt maradok titokban a baratnömel akkor a ket csalad egybe megyen mit tegyek?
Figyelt kérdés
El magyarazom a törtenetet rovide en 15 eves vagyok a baratnöm is 15 az a gondom lenne hogy az aposom nem akarja engedni hogy velem legyen adig mig kinem jarja a 8 at ami meg 1 ev ezel nincs is gond csak hogy nagyon szeretem ezt a lanyt es nem akarom el engedni es ö sem engem de ha titokban talizunk es kiderull akkor az apos meg veri megint a baratnömet es + a 2 csalad egybe megyen amit szeretnek kerülni de nem akarom el engednk a lanyt mert imadom es vele szeretnek lenni minden aron de a bajt sem akarom a csaladomnak mit tegyek?2014. júl. 1. 23:26
1/18 anonim válasza:
egybe megyen mit jelent?
tanuljatok basszus, te nem tudsz írni, se fogalmazni, ő 15 évesen még csak 7 osztályt járt ki...
2/18 A kérdező kommentje:
bocsi csak siettem az irasal !
2014. júl. 1. 23:32
3/18 anonim válasza:
Gondolom összebalhézik a 2 család.
4/18 A kérdező kommentje:
nah szoval meg csak 15 lesz 5 honap mulva most jarja a 8 at es iga ösze megy vagyis ösze verekszik a 2 csalad !
2014. júl. 1. 23:39
5/18 anonim válasza:
marad a titokban találkozás - a titkon lopott csók édesebb! :)))
6/18 anonim válasza:
Szerintem úgyis össze megyen a két iga, röhögjetek rajtuk kukoricával a kezetekben.
7/18 anonim válasza:
már vége a tanévnek nem járhat most semmit. kamuszagú a dolog
8/18 anonim válasza:
Ha annyira szeretitek egymást és nem szeretnéd, ha az após "miattad" megruházza a szerelmedet akkor tudtok várni egy évet. Még nagyon fiatalok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!