Ha együt maradok titokban a baratnömel akkor a ket csalad egybe megyen mit tegyek?
Figyelt kérdés
El magyarazom a törtenetet rovide en 15 eves vagyok a baratnöm is 15 az a gondom lenne hogy az aposom nem akarja engedni hogy velem legyen adig mig kinem jarja a 8 at ami meg 1 ev ezel nincs is gond csak hogy nagyon szeretem ezt a lanyt es nem akarom el engedni es ö sem engem de ha titokban talizunk es kiderull akkor az apos meg veri megint a baratnömet es + a 2 csalad egybe megyen amit szeretnek kerülni de nem akarom el engednk a lanyt mert imadom es vele szeretnek lenni minden aron de a bajt sem akarom a csaladomnak mit tegyek?2014. júl. 1. 23:26
11/18 anonim válasza:
Oh, Romeo, miert vagy Te Romeo!
Gyerekek vagytok :)
12/18 anonim válasza:
Először tanuljatok, ne egymással legyetek elfoglalva, mert nagyon hamar azon kapja magát itt az ember, hogy kiírják a szexualitás kategóriába a terhes lehetek-e kérdést. Nehogy köztük legyen a te barátnőd is!
13/18 anonim válasza:
Mit tegyél?
Íratkozz be az általános iskola első osztályába,és tanulj meg írni!Ez nem sietés kérdése.
15/18 anonim válasza:
ertheto hogy tiltanak egymastol titeket.15 eves lesz nem jarta ki a 8-at.gondolom attol fel hogy hamar terhes lenne a csaj.es ha nem fogod hagyni a lanyt akkor tenyleg ossze fognak verekedni.bar erdekes egy csalad lehettek.problema megoldasara verekedes................
16/18 anonim válasza:
Szerintem előbb tanulni kellene..15 éves gyerekek vagytok. Majd aztán jön a következő kérdés hamarosan, hogy terhes a barátnőm aki 15 éves..na akkor osztán megyen egybe a 2 család
17/18 anonim válasza:
Ha 15 évesen úgy vagytok együtt a barátnőddel ahogy két 15 évesnek lenni kell és nem több, és úgy szeretitek egymást ahogy két 15 évesnek szeretnie kell és nem több, akkor biztos a szülők sem tiltanának benneteket egymástól. Ne azon agyalj, hogy hogy lehetnél vele még többet és hogy szerethetnéd még jobban, hanem próbáljátok meg a felnőttek szabályai szerint élni a kapcsolatotokat (pl. tanulás az első, ha marad idő lehet találkozni hétvégén délután; nem lépjük át azt a bizonyos határt amit a lány szülei már sérelmeznének stb.). Legyél udvarias, tartsd be a szabályokat. Hidd el, lassú víz partot mos alapon így tovább szeretheted a kedvesed és téged is megkedvelnek a szülei.
18/18 anonim válasza:
Enyhe röhögőgörcs.. xDDDD
Én már csak nevetni tudok ezeken a válaszokon..
Bár azon fennakadtam h 15 éves és apósa van... xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!