Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámék nem engednek semmit?

Anyámék nem engednek semmit?

Figyelt kérdés

Már lassan 15 vagyok fiu,most megyek tovább tanulni és nem enged koliba, leakarok igazolni a szomszéd faluba focizni a serdülőbe NEM ENGEDNEK!!

Meg semmit nem engednek meg ha kérdezek valamit akkor hadjál már a hülyeségeddel meg, hogy megadnak mindent meg ezeket mondják és ha kicsit erélyesebben mondom neki akkor elkezd sírni hogy kikészitem idegileg szerintem 15 éves vagyok és nem 8, Mit tegyek??

2014. júl. 11. 13:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és nagyon szeretek focizni csak nem tudok mit csinálni mert nem engednek Mit tegyek?
2014. júl. 11. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére nem volt ilyen problémám így nem tudom a megoldást.

Szüleidnek is biztos vannak problémáik, ezért néha idegesekek és lehet hogy ingerültebben válaszolnak.

17/f

2014. júl. 11. 13:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát de akkor is a 10 éves ismerősöm vagy 60km-re játr focizni engem meg 3 km-re nem engednek-el
2014. júl. 11. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Ennek sok oka lehet. Lehet, hogy anyagilag nem tudnák megoldani se a kollégiumot, se az edzést, se az utazást.

Amúgy meg 15 éves vagy, nem felnőtt. Az életkorod hogy úgy mondjam még nem annyira előrehaladott.

Szóval kis tak..nyos vagy még, tedd azt amit kérnek. Majd eljön a te időd is nyugi.

Addig meg bízz anyudban, hogy oka van annak, hogy nemet mond. Abból, hogy elsírja magát felnőttként arra következtetek, hogy tehetetlen a helyzetbe.

2014. júl. 11. 13:47
 5/8 A kérdező kommentje:
anyagilag nem lenne gond hanem csak félt multkor kivitt horgászni és majdnem hazavitt hogy belene essik a vízbe -.- nem magamba voltam meg semmit, szerintem meg majd 25 évesen menjek focizni? meg semmit már nagyon idegesítő hogy egy 10 évessel máshogy bánnak mint velem -.-
2014. júl. 11. 13:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja és amit elfelejtettem amit szokott mondani, hogy nem csinálok semmit -.- amikor mindent porszívózok, füvetnyírok meg mindenben segítek amiben tudok van kertünk ott is mindent de nem néznek semmibe és már nagyíon idegesítő
2014. júl. 11. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Én átérzem amit a kérdező érez.

Egyik helyről kapja azt hogy már fél évesen fociznia kellett volna válogatottban különben egy senki, és 15 évesen már az egész életét elpazarolta (Nem igaz, de szinte ezt nyomják)

Másrészről meg mikor bele akar kezdeni akkor kapja azt hogy egy taknyos és inkább takarodjon. (Ez se igaz)

Viszont szerintem az lenne a megoldás hogy nem kierőszakolni akard, hanem kérdezd meg hogy mi vele a probléma. Ha az anyagiak akkor sajnos egyenlőre nem tudsz ellene mit tenni, max jövő ilyenkorra lehet diákmunkád (amit megint marha nehéz szerezni) Ha nem anyagiak akkor próbálj felvetni megoldásokat vagy alternatívákat. Ha továbbra sem megy akkor szerintem inkább gyakorolj focit haverokkal vagy egyedül hogy addig is fejlődj míg eljutsz odáig hogy elengednek.

De elmesélem az én történetem. 14 évesen kitaláltam hogy én gitározni szeretnék. Othhon a válasz az volt hogy "Eszedbe se jusson ilyen hülyeség." Az indoklás annyi volt hogy hangos és hülyeség. Addig ment ez hogy elmentem és vettem egy gitárt a pénzemen mikor 15 voltam, és otthon mikor gitároztam akkor kiköltöztem a kertbe ahol nem hallották már és csapattam. Most 16 vagyok és egy koncertre készülök az együttesemmel. (azért nem kell nagy dologra gondolni, csak egy falunapi fellépés)

2014. júl. 11. 15:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) megpróbálom amit mondasz és gratulálok :)
2014. júl. 11. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!