Örökbefogadott kiskamasz fiamat bejelölte a facebookon a vér szerinti anyukája, lehet veszélye ha megengedem, hogy visszajelölje?
Figyelt kérdés
Szerencsére szólt nekem,nem titkolózott,újszülöttkorban fogadtuk örökbe.2014. júl. 9. 21:51
11/30 anonim válasza:
Csak az fájna neked, ha a fiad megszeretné.
12/30 anonim válasza:
Nem teljesen mindegy - sokat elárul az anyáról.
14/30 anonim válasza:
Ha úgy is tudja, hogy ő a vér szerinti anyukája, akkor megengedném. Jobb, mint tiltani. Mert úgy is keresni fogja, ha tiltod. Jobb ha tudsz róla és megbeszélitek, hogy mikről beszélgetnek esetleg.
Persze attól is függ, hogy hány éves. De ha olyan kicsit, akkor meg eleve nem kéne fb-on lennie.
15/30 anonim válasza:
Ha nyílt örökbefogadás volt, akkor nehogy megtiltsd neki, mert később rengeteg probléma forrása lehet.
Nyilván tájékoztattak benneteket arról, és tudomásul vettétek, hogy mi a nyílt örökbefogadás.
Ha a szülőanyuka körül minden rendben van, nagy hiba lenne tiltani.
16/30 A kérdező kommentje:
14 éves.
2014. júl. 9. 22:23
17/30 A kérdező kommentje:
Arról nem szólt a tájékoztatás,hogy ennyi idősen vegyük e fel már a kapcsolatot... improvizálnom kell.
2014. júl. 9. 22:27
18/30 anonim válasza:
Megtiltani nem tudod. Akkor a hátad mögött is csinálhatja. Engedd meg, és tudj mindenről!
19/30 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam,hogy nem is tehetek mást minthogy megengedem,de figyelek éberen.
2014. júl. 9. 22:32
20/30 anonim válasza:
A legjobb, ha megengeded, és azért figyelsz.
Esetleg te is felveheted a kapcsolatot a másik anyukával, természetesen barátságosan és bizalmat előlegezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!