Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom az anyám és nem érti,...

Utálom az anyám és nem érti, hogy miért?!

Figyelt kérdés

Elhanyagolt, ha olyanja volt akkor vert, hagyta, hogy az élettársa fogdosson, meglessen fürdés közben, szolgának használt...

És halálosan meg van sértődve, hogy milyen ritkán látogatok el hozzájuk, milyen hálátlan egy dög vagyok, hogy nem adok nekik pénzt. Kedvence, hogy miért nincsen barátom még 20 évesen, mert ekkor ő már férjezett és terhes volt stb.

És nem érti, hogy miért nem keresem a társaságát, mert ő mindent megadott nekem az alatt a 14 év alatt, míg vele éltem. Néha megragadnám a hajánál fogva és beleüvölteném az arcába, hogy talán törődhetett volna velem és nem hagyta volna, hogy az élettársa...

Tényleg meg van róla győződve, hogy jó anya volt, mindenkinek elmeséli, hogy a családban nekem lesz az első diplomám, mert erre nevelt, támogatott stb

Egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele, undorító amikor eljátssza a hattyúk halálát egy rakás önsajnálattal. És csak azt hallja meg, amit meg akar, egyébként süket. Teljesen máshogy állítja be a dolgokat. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele.

Tényleg szembesítsem vele, hogy miért vagyok "hálátlan" vagy hagyjam a fenébe és bírjam ki az évi 5-6 találkozást csöndben, mint eddig?

2014. júl. 9. 19:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

hasonló cipőben jártam, mint te, nálunk ugyan fogdosás nem volt, de minden más amit leírtál igen.

én nem tartom anyámmal a kapcsolatot, mert mint a tiéd, az enyém is meg van győződve róla, hogy jó anya volt....

szembesítésnek nem látom értelmét, mert eddig bármit mondtam neki nem használt, megvárom, míg ő lép felém bocsánatkéréssel, bár úgy gondolom ezt ebben az életben nem fogom megérni, mert a büszkesége fontosabb neki, mint a gyereke. ha teheted én azt tanácsolom, hogy ne tartsd a kapcsolatot, mert csak mérgez.

2014. júl. 9. 22:45
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem erőszakolt meg az élettársa, "csak" olyan helyen markolgatott, simogatott, ami már bőven szexuális zaklatás.

Főleg közös családi ünnepeken találkozunk (és nem szeretném megbántani, pl a nagymamámat a szülinapján), illetve van egy 4 éves öcsém, akit én hozok-viszek a nagyobb szünetekben, hogy a nagyszülők vigyázzanak rá, így nem igazán tudom elkerülni a találkozásokat.

Egyszer leírtam interneten keresztül nagyjából a sérelmeimet udvariasan, de figyelmen kívül hagyta, mint általában mindent...

Egyébként csak álomkép marad, hogy kiabálok vele, mert senkivel szemben nem tudom felemelni a hangomat :(

2014. júl. 9. 23:47
 13/13 anonim ***** válasza:
amit leírtál, neki is leírhatod, küld el, és talán ha írva látja elhiszi. Ne találkozz vele ha nem akarsz.az élettársát meg jelentsd fel.
2014. júl. 16. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!