Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom az anyám minden tettét...

Utálom az anyám minden tettét és sajnos lassan már őt is. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az anyám 19 évesen ment feleségül apámhoz,aki már akkor is csalta.Nem tudom felfogni,hogy hogyan lehetett ennyire buta,na de mindegy.21 évesen jött nővérem,aztán a másik tesóm és én.Van még egy kis tesóm egy másik kapcsolatból. Mamám elmondása szerint már kamaszként nagyon buta volt.Nem ment el érettségire,a szakmai vizsgára és továbbra is összejárt apámmal,akivel időközben elváltak. Kb 3 éve anyám megbolondult..eleinte minden nap orditott velünk,dührohamai voltak,elcsattantak pofonok a semmiért és volt,hogy tesóm haját tépte és rúgta a földön.Na itt elkönyveltem idiótának. Aztán idővel rájöttem,hogy a pénzzel sem tud bánni.El kellett adnunk a házunk,mert annyi adósságot halmozott fel..Nem dolgozott hónapokig,mamámon élt, de neki megvolt a haja és a mükörme minden hónapban. Az egész város rajtunk csámcsogott..nem is értem miért:)Rendesen szégyellem az anyám,mert mindenkinek előadja az urinőt meg az intelligenst,pedig egy buta szar,aki mindig megkérdezi,hogy mit hogy kell nyelvtanilag irni..Komolyan mondom több eszem van 18 évesen,mint neki.Minden nap belémköt,ordit velünk.Az összes szomszéd utál minket,nem is merek a szemükbe nézni,mert ég a fejem anyám miatt.Minden pasi tetszik neki,és azt hiszi ő is mindenkinek.Úgy beszél más férjével mintha az övé lenne.Kis tesómat ellenünk hangolja,tesóm meg issza a szavát mert fél tőle.Volt,hogy nem mosott ránk,nem főzött,eldugta a kaját a szobájába,mert bepöccent az agya.Hát mondom ez totál idióta.Soha nem ad pénzt,de magának mindent megvesz,de amikor kérek bármire is,leugat,hogy önző gec' vagyok.Attól félek,hogy a ház árát,amit hamarosan megkap elbassza és nem lesz semmije.Csak én látom teljesen idiótának?

18L

2013. aug. 22. 23:42
 1/5 anonim ***** válasza:
28%

Azért téged sem áldottak meg intelligenciával az égiek. 18 évesen szidod anyádat, mindennek elhordod, de annyi eszed nincs hogy a saját lábadra állj, és ha már ilyen pocsék anyád van, magad erejéből legyen pénzed..

Szidod anyádat de jó hogy eltartanak..

Ha nem tetszik anyád viselkedése akkor menj el dolgozni, költözz el, és éld az életed.. Végül is magadat nem tartod butának, feltételezem...

2013. aug. 23. 00:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek. Próbálj minél előbb a saját lábadra állni, elhelyezkedni, aztán ha lenne később annyi pénzed, albérletbe is mehetnél.
2013. aug. 23. 00:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Semmit sem tudsz az életemről,hogy soha senkire nem számithattam az életemben.Nem költözhetek apámhoz,mert le sem szar,sosem érdekeltük.Mamám rákos beteg,az ő terhére nem szivesen lennék. És az,hogy anyám eltart..nagy tévedés,mert mamámon élősködik.Amint olvashattad nem kapok semmi pénzt,nem mos szokszor rám,eldugja a kaját és nem főz.Érdekes,nálatok ez az eltartás és az anyai szeretet?Az anyád téged is ver?hmm? Neked is azt mondja,hogy utál és,hogy a 'halál tusájában rajtam fog nevetni',amikor belém mártja a kést?:) Érdekes neked is a felfogásod..néha olvass tovább mielőtt véleményt nyilvánitanál.
2013. aug. 23. 00:28
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

ma 00:28

Akkor most kapaszkodj meg.. Nem te vagy az egyetlen akinek ilyen sors jutott.

AZ én anyám agresszív alkoholista volt. Hogy megvert-e?? Előbb ütött utána kérdezett. Mesélhetnék a veréseiről bőven,, Mai napig viselem a verései nyomát. Egyszer úgy megvert hogy beszakadt mindkét dobhártyám. Ennek köszönhetően halláskárosult lettem. Máskor meg a tenyeremhez nyomta a forró vasalót. Ma a bal tenyerem érzéketlen, heges.. A nővéremet úgy megverte hogy fájdalmában bepisilt-bekakilt..

Amikor mi voltunk gyerekek nem volt kinek panaszkodni, így megtanultuk hogy kerüljük a személyes találkozást vele. Ha részeg akkor kerüld el minél messzebbre. és hidd el, alig emlékszem olyan napokra amikor józan lett volna. 17 évesen dolgoztam, hogy elmehessek a szülői hától..Nem írtam le hogy az anyám buta, meg utálom, mert nem tartottam anyámnak.. De egy valamit ma megköszönök neki. Hogy megszült, és nem tekerte ki a nyakam újszülött koromban. 17 évesen elköltöztem. Szobát béreltem, dolgoztam. A nővérem is elment..Igaz nem 18 évesen mentem egyetemre, és számolnom kellett hogy mire mit kell fizetnem, de magam ura voltam..

Nem tetszik ahogy élsz? akkor tégy ellene.. nem azon kell sírni hogy nem ad neked pénzt, és eldugja a kaját. Főzzél ha enni akarsz. Menj dolgozni ha pénzt akarsz. Csak te tudsz változtatni a sorsodon. Anyád nem fog..

2013. aug. 23. 01:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kedves kérdező?
2017. ápr. 5. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!