Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi r*banc? Történetesen sajnos az anyám is már közéjük tartozik

Figyelt kérdés

Tényleg ez annyira furcsa, hogy ennyi r*banc van. Tisztelet a kivételnek, de már az én anyám se tartozik a kivételek közé, és a nők elég nagy része szintén nem.

Neki is van valakije, igaz elég hülye egy kapcsolat, de képes mellette találkozni más férfival is, hihetetlen...

A barátja egy szerencsétlen balf*sz, (hogy miért, az most lényegtelen) én mondtam neki hogy szakítson vele... De mindhiába... Azt mondja szereti

Ellenben neten képes más férfiakkal beszélgetni, és találkára is elmenni...

És annyi ilyen van még, nekem ettől hánynom kell. Hányok anyámtól, és hányok a nők nagy részétől.

Mondjuk ki kerek perec, hogy itt a vége, és utána lehet menni ismerkedni, na de addig? Nem számít, hogy esetleg még egy csók se lesz, még egy kávéra se ülök le ismerkedni, ha van barátom/barátnőm...

Egy elb*szott világban élünk, és én már tényleg mindenkiben csalódtam

Annyira gáz, és nem egy ilyenről tudok...

2013. ápr. 4. 19:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
35%
sajnos ez van ,ilyenek a nők,mert sosem a logika vezérli őket,logikus gondolkodást ne várj tölük,pillanatnyi ötletek,félelmek vezérlik a gondolkodásukat,tetteiket
2013. ápr. 4. 19:12
 2/18 first blood ***** válasza:
10%
üdv a 21. században
2013. ápr. 4. 19:13
 3/18 anonim ***** válasza:
21%
Mert ezt látják: filmekben, hírekben, iskolában, munkahelyen, és akaratlanul is (bár ebben kételkedek) átveszik. Nameg ez a menő!
2013. ápr. 4. 19:13
 4/18 first blood ***** válasza:
49%
amúgy, ha nem vagy hűséges típus ezt ki is használhatod
2013. ápr. 4. 19:14
 5/18 anonim ***** válasza:
45%
mindenki azt csinál az életével amit csak szeretne... így te is azt csinálsz a tiéddel.. én is azt csinálok az enyémmel amit csak akarok/akarsz/akar és ebbe másnak nincsen bele szólása.
2013. ápr. 4. 19:15
 6/18 anonim ***** válasza:
21%
ha ez megnyugtat, az én anyám is az, remélem, én nem ilyen leszek... a rib@ncság nem örökölhetö :D
2013. ápr. 4. 19:16
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom hányszor emeltem már ki ezt ezen a kicseszett oldalon, de NE ÁLTALÁNOSÍTSUNK!

Nem mindenki ilyen.

Oké, én is sok ilyenről tudok, de ettől függetlenül nem kéne egy kaptafa alá venni az összes lányt/nőt.

2013. ápr. 4. 19:16
 8/18 anonim ***** válasza:
35%
én is találkozok más férfiakkal, mert a haverjaim, fuuu, de nagy r.banc vok:D
2013. ápr. 4. 19:20
 9/18 anonim ***** válasza:
81%

Egyes: Látom nem jön össze egy lánnyal se és most keseregsz :) Nem baj, állj be a sorba.

Egyébként ez személyiségfüggő. Van aki hajlamos az ilyesmire, van aki pedig hűséges. Sajnos úgy tűnik egyre elfogadottabb a hűtlenség.

2013. ápr. 4. 19:20
 10/18 anonim ***** válasza:
Szia 10-es! Találkozunk a misén!
2013. ápr. 4. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!