Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi r*banc? Történetesen sajnos az anyám is már közéjük tartozik

Figyelt kérdés

Tényleg ez annyira furcsa, hogy ennyi r*banc van. Tisztelet a kivételnek, de már az én anyám se tartozik a kivételek közé, és a nők elég nagy része szintén nem.

Neki is van valakije, igaz elég hülye egy kapcsolat, de képes mellette találkozni más férfival is, hihetetlen...

A barátja egy szerencsétlen balf*sz, (hogy miért, az most lényegtelen) én mondtam neki hogy szakítson vele... De mindhiába... Azt mondja szereti

Ellenben neten képes más férfiakkal beszélgetni, és találkára is elmenni...

És annyi ilyen van még, nekem ettől hánynom kell. Hányok anyámtól, és hányok a nők nagy részétől.

Mondjuk ki kerek perec, hogy itt a vége, és utána lehet menni ismerkedni, na de addig? Nem számít, hogy esetleg még egy csók se lesz, még egy kávéra se ülök le ismerkedni, ha van barátom/barátnőm...

Egy elb*szott világban élünk, és én már tényleg mindenkiben csalódtam

Annyira gáz, és nem egy ilyenről tudok...

2013. ápr. 4. 19:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Végig se olvastam, viszont rohadtul gáz, hogy a saját édesanyádat leribancozod. Az anyáddal való kapcsolatodnak remek nőgyűlölő alapanyag van. Hányj csak nyugodtan, a lányokat nem érdekli, sőt némelyik még zsepit is ad, hogy megmosakodj utána.
2013. ápr. 4. 19:39
 12/18 anonim ***** válasza:
38%
senki sem kíváncsi a nyomorodra.
2013. ápr. 4. 19:47
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

14-es: Nagyon buta vagy fiam. Az én misés válaszom a te kigyúnyolásodra irányult, nem értettem egyet veled.

Nagyon primitíven gondolkodsz, nem csoda, hogy 37%-os vagy.

2013. ápr. 4. 20:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Miért is?

Mert óvakodok attól, hogy újból elvegyék a szabadságomat?

Elárulom, hogy amióta szakítottam a barátnőmmel, többek között: Kiköltöztem külföldre, amit már évek óta meg akartam lépni. Megkaptam egy állást, ami a legvadabb álmaimat is felülmúlja. Emberileg és érzelmileg olyan magasságokba értem el, amiben csak reménykedni tudtam a legnagyobb fogság közepette. Kitörtem! Minden láncot elszakítottam magam körül és most itt vagyok! Szabad vagyok! És ez édesebb mindennél! Semmiért nem adnám oda. Különösen egy nőnek! Amiért annyit küszködtem és szenvedtem. Most már engem soha nem fogtok meg! :)

2013. ápr. 4. 20:06
 15/18 anonim ***** válasza:
a muszlimok egy csoportja, te agyhalott.
2013. ápr. 4. 20:41
 16/18 anonim ***** válasza:
A kúrva mindig kúrva marad nem tagadhatod le az anyádat.
2013. ápr. 5. 08:17
 17/18 anonim ***** válasza:
A számból vetted ki a szót.
2013. máj. 12. 10:56
 18/18 anonim ***** válasza:

nekem egy ilyen vette el az életem szerelmét, csak mert viszketett a hájas hátsója és senki nem bászta meg éppen úgyhogy az én páromat szemelte ki annak ellenére hogy tudta mennyit jelent nekem.....

Én az ilyeneket gázkamrába zárnám egy kis Cyklonnal ahogy H tette.

2016. aug. 17. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!