Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyukámat,...

Hogy vegyem rá anyukámat, hogy elengedjen 2 napra?

Figyelt kérdés

A barátaimmal mennénk négyen a Balatonra 2 napra. A gond az, hogy anyukám nem enged el, pedig egyáltalán nem vagyok megbízhatatlan. Bulizni is csak ritkán megyek és akkor se szoktam lerészegedni, meg olyan dolgokat művelni. Ha megkérdezem mi az oka, hogy nem enged el csak annyit mond, hogy "csak". Nem értem mért ilyen hajthatatlan, hisz általában el szokott engedni mindenhova. Szerintem az lehet a baj, hogy ebből a baráti társaságból csak egy valakit ismer (a legjobb barátnőmet) és őt is csak futólag. Amúgy egy napra elengedne, úgyhogy legrosszabb esetben is max. az lesz, hogy csak egy napra megyünk. Végül is nekem ez is jó, de azért ha valaki ír valami jó ötletet, hogy lehetne mégis rávenni, akkor azért még utoljára bepróbálkoznék.

17/L

2014. júl. 7. 22:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
:D
2014. júl. 12. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!