Hogyan gyozzem meg az anyukámat arrol, hogy elengedjen osztálytársaimmal sátrazni?
’Anyu, légyszi engedj el a sátrazásra, naa… nem fogok a Lacival dugni, becsszó! Tudom, hogy pipa vagy rám, mert a múltkor hullarészegen a saját hányásomban fetrengtem és alig tudtatok hazahozni a diszkóból, de ilyen nem fordul elő többet! Amúgy is csak pár üveg tömény lesz nálunk, nem lesz gond.’
Viccet félretéve: hány éves vagy? Ha édesanyád határozottan úgy véli, hogy éretlen vagy és jobb, ha nem mész el, akkor semmilyen könyörgés nem fog rá hatni. Max suttyomban bepakolsz és kiosonsz az engedélye nélkül…
Hát akkor a nagymama fog megkínálni a házi pálinkával : D
Ha nincsenek a fentebb említettekhez hasonló tapasztalataik veled kapcsolatban, akkor végül is elengedhetnének. Mondjuk ez még akkor is nagyban függ attól, hogy kikkel mennél. Ha egy elcseszett, semmilyen értékrenddel nem rendelkező horda lenne a társaságod, akikről lerí, hogy nevelést azt bizony nem kaptak, én sem engednélek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!