Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elszomoritottam a csaladomat,...

Elszomoritottam a csaladomat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1x otthagytam egy egyetemet, mert nem szerettem volna azt csinalni, most ott tartok, hogy azon vagyok, amit szerettem volna, de nem tudom itt megallni a helyemet.

Egyszeruen hiaba tanulok nem sikerulnek a vizsgaim, es mivel nem jonnek ki a kreditem(Romaniaban tanulok es elek), ezert nem mehetek masodevre.

Nem tudom mit tegyek, a szuleim szeretnenek, ha tovabbtanulnek, de nem tudom egyszeruen megallni a helyem.

2014. júl. 7. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi az, amit csinálni szeretnél? Milyen szakot végzel? Fel a fejjel, sokaknak vannak nehézségeik az elején. Könnyen lehet, hogy nem is a képességeiddel van a gond, hanem csak rossz technikával tanulsz, vagy nem megfelelően osztod be az idődet - ebbe is bele kell jönni, nem mindenki születik úgy, hogy hatékonyan tanul.
2014. júl. 7. 16:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Jo, de megint ugyanazt a sok herce-hurcat vegig kell csinlni. Beiratkozas, vizsgazasat, helyek elfoglalasa...

MEgint az egesz nyaram elmegy erre. Mar ott tartok, hogy nem tudok az eletet se elvezni.

Idegen nyelv szakon vagyok.

Beszeltem a szuleimmel skype-on es annyira latszott rajtuk, hogy nagyon szomoruak, raadasul, ha ujra kezdem az evet, akkor meg 1 even keresztul kell fizessenek mindent, ami havonta 100.000 Ft ertek.

2014. júl. 7. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Havonta 100000?! Uramisten! Mire megy el ennyi pénz? Nem számonkérés,csak ez hatalmas összeg,azon csodálkoztam el. Költségtérítésesen vagy? Nem tudsz Magyarországra átjelentkezni? Vagy dolgozni mellette? Ha nyelvvel jól állsz,vállalhatsz fordítást,korrepetálást. Jó,tudom,nem a kérdésre válaszolok,csak ötlet.
2014. júl. 7. 16:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen. Lakas, koltsegek, elelmiszer.

Nem igazan szeretnek Magyaro.-ra menni, mivel en lenne a falu legrosszabbja, hiszen 3. helyre mennek tovabbtanulni. Ezt a szegyent nem szeretnem, hogy atelje a csaladom.

Amugy allami hely, nem kell fizessek erte, viszont ha fel akarom megint venni ezt az evet(meg akkor a masodikat is felvennem), akkor kellene fizessek erte evente olyan 200.000 Ft-ot.

2014. júl. 7. 16:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Viszont ha 2 evet vennek fel, nem eleg, hogy az egyiket fizetni kellene, de nem tudom hogy birnam. 1 evet is ugy huztam le, hogy evet kellene ismeteljek, akkor mi lesz a 2 evvel egyszerre?
2014. júl. 7. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Faluból jöttem én is és egy dolgot megtanultam. Magasról lexarni,amit a falusi nép pletykál!! A te életed! Úgyis mindig találnak okot arra,hogy beszéljenek! Amúgy meg miért kell mindent tudniuk? Miért kell őszintének lenni? Ösztöndíjat kaptál Mo-ra és onnan jobban fogsz tudni elhelyezkedni. Ennyit kell mondani,ha mindenképpen kell. Mo-n mindenestől nem kerül ennyibe az élet,ez valami hihetetlen,amiket írsz. A szüleid meg nehogy már amiatt szégyenkezzenek,hogy tanulni és boldogulni szeretnél és nem feladni. Hány,de hány ember nem azt tanulja amire vágyott. Na bumm. Átmegy másik iskolába. Akik pofáznának,na ők vajon hány egyetemet végeztel el? Az ő életük tökéletes? Csak magadra gondolj,mert ha a szüleid nem lesznek,senki nem fogja a kezedet megfogni,egyik jóakaró sem! Na akkor,mikor kisiklik az életed,akkor fognak a legjobban bántani. Merj változtatni!! :D:D:D
2014. júl. 8. 15:59
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor meg valamit te qhatsz el,de keményen.... ha nem tetszett először és otthagytad,oké.De miért is mentél akkor olyanra? Másodjára,szereted csinálni,de tanulva sem sikerül? Ez valahogy érthetetlen.Vagy túl link gyerek vagy...Menj el dolgozni,keresd meg a tandíjra,valót,és úgy bohóckodd el.
2014. júl. 9. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!