Miért tíltanak el anyáék mindentől amit szeretek vagy boldoggá tesz?
Már kiskoromban is ezt csinálták pl. vettek egy nagyon szép babát karácsonyra, de amikor már kezdtem megszeretni elégették, sose mondták meg miért. Volt egy plüssöm, amivel szerettem együtt aludni, de amikor feltünt nekik úgy eldugták, hogy sose találtam meg.
Most már nagyobb vagyok nem tudnak csak úgy elvenni tőlem tárgyakat, de most meg mindent megtiltanak. Utáltam úszni, de kényszerítettek rá.. amikor kezdtem jó lenni benne és szerettem egyből kiírtattak.
Van egy bátyám, aki nagyon szereti a focit és tőle ez átragadt rám. Sokszor elvitt magával titokban meccsre, mert anyuék még azt sem nagyon engedik, hogy itthon tvbe nézzem, mert én lány vagyok.
Nagyon szeretek kint lenni a meccseken, de most szombaton a Lyon ellen játszottak és kint volt apu egyik munkatársa, aki meglátott és ma elmondta apunak.
Persze, örökre eltíltottak mindentől, aminek köze van a focihoz, még a sportcsatornákat is lekódolják itthon.
Nagyon unom már, hogy bármit megszerettek attól eltiltanak. Hiába kérdezem, hogy miért csinálják.. csak annyi a válasz, hogy tünjek a szobámba.
Lehet, így akarnak rávenni, hogy többet tanulj?
Tőlem is letiltottak mindent anno, bár felnőtt fejjel így visszatekintve azt gondolom, szegény apámban volt egy jóadag szadista hajlam is. Mert mintha élvezettel csinálta volna ezeket velem, a tanulásban nem segített sosem, de ha büntetni kellett, akkor mindig ő volt a "végrehajtó"
Nincs gond a suliban és fiatal vagyok még a pasizáshoz.
Tesómmal nem bánnak így, mert ő fiú és már 17 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!