Ha kiesne a gyereketek a vonatból, utána ugornátok, vagy behuzznátok a vészféket?
"nem éppen a vonat a fő közlekedési eszközük. "
Ezt sem mondta senki rajtad kivül. Nincs jobb dolgod minthogy épeszű kommunikáció helyett ilyen túlzásokba essél?
Ablakon kieső gyerek?
Na ez aztán nagyon életszerű példa volt...
Ne legyél már ilyen arrogáns, teljesen normálisan beszél itt veled mindenki, kislányom/kisfiam!
Úgy érted akkor, hogy állunk a folyosón, én valamiért nyitva hagyom azt a régi ajtót, és odamegy közel hozzá a gyerek, én továbbra sem veszem észre, majd pedig ki is esik, kapaszkodás nélkül. Ez is életszerű:)
"Tiniként mi is csak fekete és fehérben gondolkodtunk, mert nem volt elég tapasztalatunk még a világról! Ezért ne bántsuk! Ráadásul lázadtunk is, hogy a "felnőttek" nem gondolkodnak, nem látnak át helyzeteket, de mi, a nagyok már igen:) "
Nagyszerű hogy eg yilyen lekezelő szöveg után ugyanazt irod mit én. Látom a hülyeségért neked se kell a szomszádba menned...
Az meg hogy csak a filmekig meg a szivószálakig jutsz el inkább a te komolyságodat minősíti...
Hogy te is a számba adod ezeket a baromságokat már egyenesen téged is minősít.
"Úgy érted akkor, hogy állunk a folyosón, én valamiért nyitva hagyom azt a régi ajtót, és odamegy közel hozzá a gyerek, én továbbra sem veszem észre, majd pedig ki is esik, kapaszkodás nélkül. Ez is életszerű:)"
Nem, ezek szintén a te szavaid, gondolataid, baromságod, ilyent szintén nem irtam.
Nem a parlamentben vagy haver, hanem csak a gyíkon. Itt nem kell iparszerüen ferditeni...
"De: 1. nem biztos, hogy a prérin esik ki a gyerek (lehet pl. közelben mentőállomás)"
Valószinüség számitásról beszélsz, de ilyen szavakat használsz, hogy "biztos"...
Mégiscsak több volt a buli azon az egyetemen mint a tanulás...
Nem igazán azt tanitják azokban a tankönyvekben hogy aminek x a valószinűsége az biztos vagy nem biztos...
Ennyit a fekete fehér gondolkodásmódról...
El kellett volna olvasni normálisan azt a tananyagot...
Akkor mit jelent számodra az, hogy kiesik a gyerek a prérin a vonatból? (mert ugye ezt te írod, hogy a prérin) hogy kell elképzelni a szitut?
nem voltam lekezelő, csak voltam én is kölyök és tudom, hogy viselkedünk:)
"nem számottevő az a különbség, amivel valószínűbb, hogy van a vonaton orvos, mint a prérin, elhanyagolható, hibahatáron belül van."
ugy látom a x=0 és az x>0 fogalmakkal s ezek jelentőségével sem vagy tisztában, s azzal se, hogy mennyire fontos lehet baleset esetén az első 5-10 perc, majd a következő idősáv. hiába kisebb az esély prérin, ha egyedül vagy ott a sérültel akkor minkét határnál tovább tarthat mire jon valaki aki ellátja. hiába van mentőállomás 5 km-re mire frissen kiugorva a vonatból elcipeled oda, hozzáértés nélkül megmozditod stb, lényegi
mulasztások történtek.
Ráadásul te se ezzel a megoldással értesz egyet ugyhogy nem sok értelme van a hozzászólásodnak. max a stilusa minősít.
Kédező, lécci áruld el, hogy képezeld a vonatból kiesést! Szétnyílik a vonat, és kiesik a gyerek, aztán összezárul?
csak mert eddig minden említett példát leszóltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!