Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha kiesne a gyereketek a...

Ha kiesne a gyereketek a vonatból, utána ugornátok, vagy behuzznátok a vészféket?

Figyelt kérdés

2014. júl. 7. 06:32
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/239 anonim ***** válasza:
100%

"Ha én nem utaztam vonaton, akkor miért te nem tudod, hogy egy vonatról kiesés nem csak lábtörést, de pl. súlyos koponya sérülést is okozhat..."

Elfelejtettél kérdőjelet tenni.

Meg tényleg nem tudom, milyen képzeteid vannak, hol láttad, hogy azt írtam, nem tudom, mi mit okoz. :D

Te nagyon kész vagy :'D Megnézném, ahogy kiröhögnek többiek is hátad mögött az ismerősi körödben :D

2014. júl. 7. 13:23
 102/239 A kérdező kommentje:

Te írtál el nem látott lábsérülésről, mintha csak az jöhetne szóba.

Mit számít az, ha egy kevésbé súlyos lábsérülést valahol nem látnak el azonnal, ha valakinek egy életveszélyes sérülése van?

Összefüggéstelen értelmetlen hülyeségeket írsz de azért én

mögöttem röhögnek?

Nagyon unatkozhatsz, tényleg nincs jobb dolgod?

2014. júl. 7. 13:28
 103/239 A kérdező kommentje:
na, végre 3 perc kuss van...
2014. júl. 7. 13:31
 104/239 anonim ***** válasza:
100%

Ezt emeltem ki a példádiból, ennyi. Te meg kiforgatod, ahogy mindent reggel óta, csak magadat nem veszed észre.

Rajtad röhög mindenki, szintén reggel óta ...felesleges próbálkozás rám kenni.

Bevallom most igen, és akkor mi van? Te jobban, és nyilván nem csak most, mert más esetben nem lenne ilyen a személyiséged.

2014. júl. 7. 13:33
 105/239 A kérdező kommentje:

Kb, annyira röhög rajtam mindenki ahogy egy vonaton mindenkinek mindenféle foglalkozása van, csak nem orvos...

Az hogy te értelmes kommunikáció helyett csak hülyeségeket tudsz kitalálni, s röhögni, s néhányan társaid is ebben még egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen féleszű. Voltak itt értelmes hozzászólások is, nem is egy. csak észre is kellett volna venni a hülyeség helyett, vagy mellett.

2014. júl. 7. 13:38
 106/239 A kérdező kommentje:
Kussrekord dölt.
2014. júl. 7. 13:46
 107/239 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, még ennyi százalékosan is, hogy te sík hülye vagy :D Jah, az egyetemen biztos nem tanultam meg a tananyagot...:D a vonatajtó mindig szétnyílik?? Jah, amikor épp megálló van. Hidd el, hogy nevetnek rajtad az emberek :) Másnak nincs jobb dolga? 3 percig nem ír senki és akkor neked kell hozzászólnod, mert már várod, hogy írhass :D Nevetséges, hidd csak el :) Vagy inkább szánalmas.
2014. júl. 7. 13:48
 108/239 anonim ***** válasza:
De, nyugodtan, akkor további jó beszélgetést saját magaddal ! :D
2014. júl. 7. 13:54
 109/239 A kérdező kommentje:
Vagy azzal aki képes normálisan válaszolni a feltett kérdésre...
2014. júl. 7. 13:54
 110/239 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a lényeg, hogy hozzászólsz, hanem, hogy miért. Meg amit #107 írt.

Te se vagy képes válaszolni a feltett kérdésekre: hogy esik ki? Hány éves vagy?

De már kezdesz uncsi lenni.

2014. júl. 7. 13:58
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!