Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha kiesne a gyereketek a...

Ha kiesne a gyereketek a vonatból, utána ugornátok, vagy behuzznátok a vészféket?

Figyelt kérdés

2014. júl. 7. 06:32
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/239 A kérdező kommentje:
Sajnos csak a fogaskerekű mentén tudtam néhány neked valót de őket már elkergették onnan.
2014. júl. 7. 15:08
 132/239 A kérdező kommentje:
Ha senkinek se jutott volna az eszébe, akkor nem irkáltak volna ilyesmit. Nem baj, ha a nyerítés miatt hülyének néznek. A környezettedben már ugyis mindenki rég tudja mekkora hülye vagy. Mostanra itt is kiderült a hasonló kaliberű válaszaidból.
2014. júl. 7. 15:11
 133/239 anonim ***** válasza:
100%
Szedsz gyógyszert? Jársz pszichológushoz? Kezeltetni kell téged, nem vicc.
2014. júl. 7. 15:13
 134/239 anonim ***** válasza:

Jajjj, drágám :D

De édes, ahogy azzal vágsz vissza, amit én mondtam rád elsőként. :)) Kreatív vagy.

De amíg rólam lepereg, mert nem igaz, te ezen lovagolsz órák óta. :D Nahhh mi a baj igazából veled?

Némi fogyatékosságot látok a hiányos mondatok és gondolkodás miatt, ezen kívül?

2014. júl. 7. 15:13
 135/239 anonim ***** válasza:
100%
Plusz érdekes, hogy itt is mindenki téged tart bolondnak, nem engem ;) SZóval...izéé...hogy mondjam neked? Nem hatottál meg ezzel, iletve csak pozitív irányba, jókat röhögök.
2014. júl. 7. 15:15
 136/239 A kérdező kommentje:

Ti nem tudtok egy egyszerű kérdésre válaszolni s én vagyok a fogyatékos?

Ti csináltok csatát és visszavágást egy itt feltett kérdésből s nekem kellene kezeltetnem magamat? Ha az az első válaszod egy normális válasz lett volna akkor most annyival kevesebb lenne abból ami neked ennyire a terhedre van. Nem akarsz balhét? Akkor ne balhézz. ilyen egyszerű a világ...

2014. júl. 7. 15:17
 137/239 anonim ***** válasza:
Nem ugranék, attól senkinek se lenne jobb. Ha a gyerek túléli, felnőhetne anya nélkül, vagy ő ápolhatná a rokkant anyját élete végéig. Vagy az apja ápolhatna két sérült embert. Vagy temethetne egy feleséget és egy gyereket is. Az már más kérdés, hogy nem hagynám a gyerekemet a vonat ajtó környékén matatni menet közben, így nem esne ki.
2014. júl. 7. 15:17
 138/239 A kérdező kommentje:

Igen a sok bolond nem a többi bolondot tartja bolondnak, hanem a kívülállót. De akárhány bolond mondja a bolondokházában, hogy ők nem bolondok, attól az még az maradt. Ti bolondok házát csináltatok egy olyan kérdésből ami egész másról szólt. De azért nem vagytok bolondok.

A válasz nem ment, de a hülyeség, az bezzeg egész nap megy...

2014. júl. 7. 15:19
 139/239 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a válaszokat, csak annyit tennék hozzá kérdező, hogy egy orvos eszközök nélkül újraélesztésen és a sebek bekötözésén kívül tényleg nem tud tenni semmit. Hiába van több évtizedes műtéti tapasztalata neurológiában, attól még nem tud elállítani egy subarachnoidealis vérzést egy vonaton...
2014. júl. 7. 15:22
 140/239 anonim ***** válasza:
100%

mert te meg egész nap itt ülsz és nincs jobb dolgod :D Figyelj, tudok egy biztos módszert. Keress a környezetedben egy embert akire felnézel, akiről úgy gondolod, hogy nem bolond. PL egy tanárt vagy egy orvost a vonaton. Mutasd meg neki ezt a kérdést, de ne csak a kérdést, hanem a hozzászólásokat meg a kommentjeidet is. És kérdezd meg hogy ki a bolond. De figyelj arra, hogy nem biztos, hogy igazat mond, szóval figyeld a reakcióit, a testbeszéd többet árul el.

Áhhhh, nem jó, ehhez is kell ész...

2014. júl. 7. 15:25
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!