Ha kiesne a gyereketek a vonatból, utána ugornátok, vagy behuzznátok a vészféket?
"Olyasmit írnak idézhetnek, ami el sem hangzott"
Nos, en a 4. számú kommentet idéztem picikem, amit te magad irtal 6:50kor.
Amúgy a százalék meg leesik ha pl abortusz témához szól hozza az ember -mindket oldal pontot ezerrel lefelé, mindegy mi a velemenyed- , ha kamukerdesre válaszolsz, illetve ha altalad jol ismert témában helytálló, de a többségnek nem tetsző választ adsz.
Kevered az idézés és a ferdités fogalmát.
A százalékot az ilyesmi is eléggé lerántja...
"Persze, en pl agysebesz vagyok. Szerinted egy arctalan fórumon mennyiből tart azt írni, hogy orvos/mérnök/kukás valaki?"
Nem csak leirnia kell. Segitenie is kell rajtad!
"Olyasmiket irnak idézetnek ami el sem hangzott. "
Ezt te írtad.
"Kevered az idézés és a ferdités fogalmát. "
Es ezt is.
Idézet pedig kettő volt, ez a harmadik, mind az enyem. Tehat jelölt meg kérlek, hol idéztelek ferdtive.
Mellesleg ha valoban agysebesz lennek, nem tudnek segíteni rajtad. Az anenkefalia ugyanis kezelhetetlen, mar azt sem ertem, hogy a szules utan hogy maradtál életben.m
Nos, kapaszkodj meg: nem jártam egyetemre. Ellenben józan paraszti esszel rendelkezem, igy nálam ez a vonatból kiesik a gyerekem téma fel sem merülhet. ÉN diploma nelkul képes vagyok figyelni a gyerekemre. Ezek szerint TE X számú diplomával nem vagy képes ra. Befejeztem veled a kommunikációt.
Legyőztél. Tudod, Woody Allen: Soha ne vitatkozz idiotakkal. elhúznak az o szintjükre es legyőznek a rutinjukkal. Legyőztél. Büszke lehetsz magadra.
Ja, ha nincs meg gyereked, inkabb ne vállalj, vagy ne utazz vele vonaton. Nehogy ki essen.m
"Olyasmiket irnak idézetnek ami el sem hangzott. "
Ezt te írtad.
"Kevered az idézés és a ferdités fogalmát. "
Es ezt is.
Idézet pedig kettő volt, ez a harmadik, mind az enyem. Tehat jelölt meg kérlek, hol idéztelek ferdtive.
Mellesleg ha valoban agysebesz lennek, nem tudnek segíteni rajtad. Az anenkefalia ugyanis kezelhetetlen, mar azt sem ertem, hogy a szules utan hogy maradtál életben.m
Legutoljára most ferditettél ebben a hozzászólásodban.
Az, hogy kevered az idézés és a ferdités fogalmát, nem ugyanaz hogy idéztelek ferditve.
Egyrészt az két fogalom keverése nem azonos bármelyik megvalósitásával, másrészt idézés ferditve nem létezik. vagy idézel, vagy ferditesz, a kettő együtt nem megy.
De az igazi kérdés az, hogy miért nem vagy képes a kérdésre válaszolni. Az lenne ugyanis a normális, nem ez a kötekedési roham. Ezért kellene ide gyorsan valami orvos, de legalább egy lódoktor a neurotikus tüneteid kezelésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!