Ha kiesne a gyereketek a vonatból, utána ugornátok, vagy behuzznátok a vészféket?
"Csak a kérdés alapvetően nem vasutbiztonsági irányba szólt..."
Akkor mi volt a célja? Milyen egyéb aspektusait szeretnéd a kérdésnek bejárni?
Miféle fő irányvonalra? A kérdés egy elég egyszerű, fiktív szituációról szól! És alapvetően vasútbiztonsági kérdés.
Off: te most tényleg szörnyű arrogáns vagy. Nem tudom eldönteni, hogy ez a téged ért támadások miatt van, vagy alapjárat.
"Az, hogy elméletben az ember tudja, hogy X dolog a megoldás, nem azt jelenti, hogy veszélyhelyzetben is jol fog reagálni." -Ezzel eléggé egyetértek.
"A többség ugrani fog. Főleg a nő, mert benne ott az anyai ösztön." -Ezt viszont vitatnám. Olyan eset hál' Isten ritka, hogy a gyerek csak úgy "kiesik" egy vonatból.
(Általában ha egy személy kiesik a vonatból, nem szokott senki ugrani érte.)
Az hogy egy szülő az adott szituban mit tenne, nem vasútbiztonsági kérdés. A kérdés pedig erre szólt. Tessék figyelmesen olvasni, mielőtt hozzászólunk.
Az itteni reakciók miatt vagyok arrogánsabb az átlagnál. Ne mond hogy ennyi szemétkedés rád nem hatott volna...
"A kérdést kell figyelni. Egyértelműen kiderül belőle. Mégha itt sokaknak nem is tűnt fel..."
Már eleve meredek, hogy "családi kapcsolatok / szülő-gyermek kapcsolat" rovatban sikerült egy ilyen kérdést meghirdetned. :D Mindegy, végül is már régen kimerítő választ adtam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!